Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brüsszel megpróbálja elhitetni velünk, hogy foglakozik a migránskérdés megoldásával

888.hu

2017.07.09. 19:58

Az egyik EU-s csúcsbürokrata, Johannes Hahn uniós bõvítési biztos, osztrák politikus a Kurier címû osztrák lapban arról beszélt, hogy a menekültügyi problémákat nem lehet rövid távon megoldani. Majd fogta magát és telekamuzta az újságot.
BRÜSSZEL, 19:58

Az egyik EU-s csúcsbürokrata, Johannes Hahn uniós bővítési biztos, osztrák politikus a Kurier című osztrák lapban arról beszélt, hogy a menekültügyi problémákat nem lehet rövid távon megoldani. 

A biztos nem szégyellte kijelenteni, hogy: ha az unió nem tett volna intézkedéseket, úgy már most is jelentősen több menekült lenne a kontinensen. Hozzátette, hogy az EU intézkedéseinek köszönhetően a Törökország irányából érkezők száma 98 százalékkal csökkent.

A fenti kijelentés a gyakorlatban azt jelenti, hogy több milliárd eurót fizettünk Erdogánnak azért, hogy kénye-kedve szerint zsarolja majd az uniót.

Úgy fogalmazott: megérti az európaiak igényét, hogy a menekültkérdésben mielőbbi megoldást érjenek el, ez azonban nem lehetséges.

Így kell kozmetikázni az adatokat

Hahn felidézte: ugyan megnőtt a Földközi-tengeren átkelő menekültek száma, azonban így csak ötödannyian érkeznek ebből az irányból, mint ahányan korábban a menekültválság tetőpontján jöttek a balkáni útvonalon. A Földközi-tenger felől érkezők 90 százaléka gazdasági menekült, ez a döntő különbség köztük és a balkáni útvonalon jött szíriai háborús menekültek között.

Arról is beszélt, hogy az unióba ellenőrzés nélkül lépnek be emberek, továbbá az EU-n belüli menekültelosztás sem működik eredményesen.

Humanistaként nem lehet elfogadni, hogy emberek meghalnak, miközben az életük jobbításáért küzdenek"

– mondta az osztrák politikus.

Azt mondja, amit Orbán mondott másfél éve

Az éleselméjű osztrák szerint az egész menekültútvonal egy hatalmas üzlet az embercsempészeknek, így ezt az üzleti modellt kell "szétverni". Úgy vélte, hogy a határellenőrzés csak egy része az intézkedéscsomagnak, hiszen az embercsempészek a nagyvárosokban is megtalálhatóak, ezért a rendőri egységeknek itt is el kell járniuk.
  

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére