Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Brüsszel célja a nemzetállamok totális ellehetetlenítése"

Nagy Gábor

2017.04.07. 15:58

A francia bevándorlásellenes párt, a Nemzeti Front fõtitkára és francia képviselõk is üdvözölték Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból.
STRASBOURG, 15:58

A francia bevándorlásellenes párt, a Nemzeti Front főtitkára és francia képviselők is üdvözölték Nagy-Britannia kilépését az Európai Unióból – írja a Breitbart.

Csütörtökön az Európai Parlamentben a Brexit volt az egyik napirendi pont. A britek kilépésével kapcsolatban több Brexit-párti felszólalás is született. Nicolas Bay EP-képviselő például így értékelte a Brexitet:

„Kedves kollégák, először is szeretném üdvözölni a briteket, akik hihetetlen bátorsággal szavaztak a kilépés mellett. […] A britek nem dőltek be a brüsszelita prófétáknak – nem hitték el, hogy a Brexit káoszt okozna Nagy-Britanniában. Az egyik legrégebb óta működő demokráciának sikerült legyőznie a globalizált technokraták előrejelzéseit, akik Brüsszelben és Párizsban uralkodnak.”

Bay szerint az európai politikusoknak (a Brexit helyett) inkább azzal kéne foglalkozniuk, hogy egyes tagországok kormányfői – mint például a svéd Stefan Loefven miniszterelnök – miért fenyegeti meg Nagy-Britanniát, miért nehezítik meg a brit állampolgárok döntését.

A politikus beszédében kifejtette: Nagy-Britannia nem hagyta ott Európát, csak az Európai Unióból lépett ki; hiszen azt a szupranacionális szervezetet, amely ma az európai bürokratáknak ad állást, az emberek akarata ellenére, és most már úgy tűnik, hogy az állampolgárok ellen hozták létre.

Brüsszel célja pedig egyértelmű: a nemzetállamok totális ellehetetlenítése.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére