Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Amerika, London, Párizs
 
 
 
 

Brüsszel a bevándorlás megállítása helyett a migránsok integrációját támogatja

Tóth Dalma

2019.04.10. 18:28

A következõ évtizedekben Európa prioritása az itt lévõ bevándorlók integrációja lesz, amely az Európai Unió és gazdaságának jövõjét, a befogadó társadalmak építésének sikerét jelenti majd - jelentette ki az Európai Bizottság migrációs politikáért és uniós belügyekért, valamint az uniós polgárságért felelõs tagja Brüsszelben szerdán.

Dimitrisz Avramopulosz a Régiók Bizottságának az Európai Parlamentben tartott ülésén kijelentette, az integráció az európai társadalmak és a gazdaság alapját képezi. Elmaradása azt jelentené, hogy a lakosság egy része nem venné ki részét a társadalomból, nem használhatná saját nyelvét, elidegenítve, kiutasítva érezné magát. Véleménye szerint mindez kockázatot hordoz magában, ugyanis ezek az emberek a társadalom ellen fordulhatnak.

Aki elkötelezett Európa jövője iránt, nemet mond ezekre"

– húzta alá.

Kiemelte, már több helyi közösség bizonyítja, hogy az integráció működik, az sokszínűséget és gazdagságot jelent, és nem ad okot aggodalomra.

Újabb migránshullámra figyelmeztet az osztrák belügyminiszter

2019. április 10. 12:58 Az Európát sújtó tömeges bevándorlás újabb hullámára figyelmeztette Brüsszelt az osztrák belügyminiszter, Herbert Kickl. A jobboldali FPÖ színeiben politizáló Herbert Kickl az Európai Bizottsághoz intézett levelében arra figyelmeztetett, hogy újabb nagyszabású migrációs hullám érheti el Európát Törökország irányából - számolt be a levél részleteiről a Junge Freiheit az osztrák Kronen Zeitungra hivatkozva.

"Most, hogy a migrációs válság alábbhagyott, azok megsegítésére kell összpontosítani, akik már itt vannak. Ha segíteni akarjuk Európa társadalmait és gazdaságát, mindenkit, a társadalom minden tagját támogatni kell" – fogalmazott.

Az uniós biztos elmondta azt is, hogy az Európai Bizottság támogatja a helyi közösségeket migrációval kapcsolatos integrációs törekvéseik sikere érdekében. Tájékoztatása szerint az uniós finanszírozás olyan bevándorlókat céloz, akik már jogszerűen tartózkodnak az Európai Unióban. A finanszírozási forrás tehát nem von el költséget az uniós polgároktól – közölte.

Avramopulosz végezetül kijelentette, a migráció megmutatta, hogy a demokrácia alapját jelentő elvek és értékek az utóbbi időben válságba kerültek. Európát a populizmus és a nacionalizmus terjedése fenyegeti, amely széttagoltságot okoz és aláássa az európai építkezést – fűzte hozzá.

OLVASTAD MÁR?

Amerika, London, Párizs
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Orbán: „Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet arattunk”

Orbán: „Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelmet arattunk”

Kétharmad

Orbán Viktor a Fidesz-KDNP fölényes győzelmét követően köszönetet mondott mindazoknak, akik részt vettek az európai parlamenti választáson.

Óriási győzelmet aratott a Fidesz-KDNP

Kijöttek a hivatalos európai parlamenti (EP-) választás adatai a Nemzeti Választási Irodától.

A Jobbik „legerősebb” ellenzéki pártként a megmaradását nevezte a legnagyobb sikernek

A Jobbik „legerősebb” ellenzéki pártként a megmaradását nevezte a legnagyobb sikernek

Kinyílott a pitypang

A Jobbik úgy tűnik, végérvényesen benne ragadt a maga alternatív valóságában: európai parlamenti (EP-) választást kommentáló nyilatkozatukban a legnagyobb sikernek nevezték megmaradásukat, pedig alig egy hete még mindig a „legerősebb” ellenzéki pártként hivatkoztak magukra.

Óriási vereséget szenvedett az ellenzék

88 százalékos feldolgozottságnál úgy tűnik, történelmi vereséget szenved a magyar ellenzék.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére