Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Brit-muszlim iskola: sátáni eredetû a zene

Sümeghi Lóránt

2016.06.18. 10:58

Egy birminghami muzulmán iskolában megdöbbentõ szórólapokra bukkantak iskolai ellenõrök, miszerint a zene, az ének és a tánc egy az egyben ördögtõl való.
BIRMINGHAM, 10:58

Egy birminghami muzulmán iskolában megdöbbentő szórólapokra bukkantak iskolai ellenőrök, miszerint a zene, az ének és a tánc egy az egyben ördögtől való. 

A brit kormányzati ellenőrök a Birmingham városában működő Darul Uloom Islamic High School alapos áttekintése után hozták nyilvánosságra megrázó közleményüket. Az ortodox vallásos intézményt 2015 októberében egy hasonló ellenőrzés kapcsán már egyszer megrótták, melyben az oktatás színvonalát nem találták kielégítőnek, továbbá, mert szegregálták a női és a férfi diákokat.

A mostani ellenőrzés elsősorban arra volt hivatott, hogy a szegregált oktatással kapcsolatos erőfeszítéseket újraellenőrizzék, csakhogy ennél sokkal visszataszítóbb jelenségre bukkantak az oktatásügyi biztosok:

olyan szórólapokat találtunk a tanintézményen belük, amelyek a közelben lévő mecsettől származnak. A diákok által kézről-kézre adott lapokon a zenét, az énekszót és a táncot is sátáni eredetűnek tartják, tehát tiltják."

A muszlim iskola hivatalos közleményében cáfolta a kormányzati biztosok állítását, melyben hangsúlyozták, hogy a vádak egyértelműen egy rasszista indíttatású, politikai támadásnak minősülnek.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére