Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Lövöldözés Münchenben

888.hu

2017.06.13. 09:40

Kedden reggel lövések dördültek el a müncheni városi gyorsvasút, az S-Bahn Unterföhring megállójánál. Többen megsebesültek, sajtóhírek szerint egy rendõrnõ a fején sérült meg. A hatóságok arról adtak hírt, hogy több áldozat súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.
MÜNCHEN, 09:40

Kedden reggel lövések dördültek el a müncheni városi gyorsvasút, az S-Bahn Unterföhring megállójánál. Többen megsebesültek, sajtóhírek szerint egy rendőrnő a fején sérült meg. A hatóságok arról adtak hírt, hogy több áldozat súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A hatóságok nagy erővel vonultak ki a helyszínre, hírek szerint az állomás környékét kiürítették.

A Focus.de értesülései szerint egy támadó elvette egy rendőrnő fegyverét és tüzet nyitott. A rendőrnő súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedett el. A rendőrség azt is közölte, hogy az elkövető is megsérült. Több sajtóorgánum is négy sebesültről írt, egyikük állapota sem életveszélyes.

A Focus szerint a terület felett helikopterek köröztek, nagyjából 100 rendőr biztosította az állomás környékét – köztük kommandósok. A területet a helyszínelés idejére lezárták.


Az elkövetőt hamar elfogta a müncheni rendőrség. A hatóságok tájékoztatása szerint a gyanúsított egyedül cselekedett, nem voltak tettestársai.

A müncheni rendőrség közleménye szerint a támadóknak nem voltak "vallási és politikai" motivációi – közölte az AFP. Német lapok arról írtak, hogy a lövöldözést verekedés előzte meg. Egy rendőrnő igazoltatni akarta az egyik verekedőt, ám figyelmetlen volt, és a férfi elvette fegyverét, majd tüzet nyitott.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére