Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Minneapolis lángokban egy antifa tüntetés után

Békési Marcell

2020.05.28. 20:20

Épületeket égtek porig, ártatlanokat vernek agyon, és sorra fosztják ki az üzleteket. A tüntetés eredetileg egy fekete férfi tragikus halála miatt robbant ki, de miután a jogosan tüntető békés tömeg hazatért, az kommunista keménymag erről mintha megfeledkezett volna. A tüntetés átterjedt Los Angelesre és Memphisre is.

Egy épület omlik le, miután antifa tüntetők felgyújtották szerda éjszaka az Amerikai Egyesült Államok északi részén található Minneapolis városában.

De nem csak egy ilyen épület van, hanem több tucat. Olyasmi történik Amerikában, ami talán a polgárháború óta soha.

Hogyan fajult el idáig a helyzet, mely hétfő este egy békés tüntetéssel kezdődött?

 

George Floyd halála

Három nappal ezelőtt, május 25-én Minneapolisban meghalt egy George Floyd nevű férfi egy rendőri eljárás során, miután az őt előállító rendőrök egyike, Derek Chauvin mintegy négy percig térdelt a nyakán.

Floydnak már bilincs volt a kezén, és négy rendőr állta körül, ráadásul többször próbálta fuldokolva jelezni, hogy nem kap levegőt, a rendőr azonban nem szállt le a nyakáról, így a férfi előbb eszméletét, majd később életét vesztette.

Virágok, üzenetek, és lufik jelzik azt a helyet, ahol George Floydot három nappal ezelőtt egy rendőr meggyilkolta.

A rendőröket azonnali hatállyal elbocsátották, az FBI pedig rögtön megkezdte az ügy kivizsgálását, egy járókelő azonban felvette a férfi haláltusáját, és feltöltötte az Twitterre, aminek következtében a felháborodott lakosság – teljesen joggal – még aznap elkezdett tüntetni. A tüntetés másnap is folytatódott, végig többnyire békésen.

A probléma akkor kezdődött, mikor a békés tünetők kedd este hazamentek, és csak az antifa keménymag maradt.
George Floyd ugyanis feketebőrű volt, az őt meggyilkoló rendőr viszont fehér. Az egyébként is választási lázban égő fehérellenes antifa ifjúságnak pedig ez csak olaj volt a tűzre: az egész országból odasereglett a kommunista ifjság, hogy brutális módon megbosszulják a férfi halálát. Csakhogy sajnos nem csak azokon, akik valóban felelősek voltak, hanem mindenkin.

A szituációnak már halottjai is vannak, óriási a fehérellenesség, antifa fehérek feketékkel együtt skandálják, hogy „Üssed a fehéret, üssed a fasisztát!”.

 

Az antirasszista tüntetés kishamar átcsapott a kapitalizmus, a patriarchátus és a gazdagok elleni általános lázadássá: a férfi haláláért már nem is a rendőrök, hanem az a fehér kapitalista rendszer lett a felelős, aki kitermelte őket.

Annak ellenére egyébként, hogy

  • egyrészt 5,7-szer valószínűbb, hogy rendőrként meggyilkol egy fekete férfi, mint az, hogy fekete férfiként meggyilkol egy rendőrt,
  • másrészt hogy az őt előállító rendőrök közül ketten is színesbőrűek voltak.

A tüntetés mostanra szimpla fosztogatássá fajult, az antifa fiatalok a úgy próbálnak tiszteletteljesen tüntetni, hogy plazmatévéket és konzolokat lopn államosítanak maguknak hipermarketekből.

Az utóbbi időben egyre népszerűbb lesz a kendőzetlen marxizmus, a demokraták legfiatalabb radikális generációja már nyíltan felnéz Leninre és Sztálinra: Bernie Sanders korábbi elnökjelölt-aspiráns követői – az un. “bernie brók” – szerint például az első gulag is egy gyönyörű projekt volt.

Ezek után nem meglepő, hogy a lakosság arra vevő részvel kicsit megcsapolják a magántulajdont.

Ez ugyan még nagyon messze van attól, ahogy Donáth Anna füstgránáttal hősiesen megdobálja a paralent előtt álló rendőröket az egyik párszáz fős “Mi vagyunk a többség” tüntetésen, de már két évvel ezelőtt is megjelent a parlament előtt egy maréknyi – igaz, külföldről érkezett – antifa fiatal, akik az egész rendezvény fő agresszora voltak.

De joggal lehet feltenni a kérdést:

mennyire kell tartanunk tőle, hogy ez az őrület a pesti hipszterbolsevikik körében is elterjed?
És ha igen, akkor mit tehetünk ellene?

Hiányzik a srácoknak egy jó 30-40 év béketábor, és ebben szerintem mi is ők is egyet tudunk érteni.

Reméljük valamennyi természetes védettséget már adott nekünk az néhány fényes év a vas és acél országában, hogy újra nem tudnak visszatérni a Lenin fiúk trendi momentumos formában, de ki tudja.

További brutális videókat találsz Andy Ngo szabadúszó újságíró Twitter-fiókján: https://twitter.com/MrAndyNgo

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére