Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botrányba fulladt Merkel kampánylátogatása

888.hu

2017.08.31. 10:28

Német sajtóinformációk szerint katasztrofálisra sikeredett Merkel keddi kampányeseménye.
BITTERFELD-WOLFEN, 10:28

Német sajtóinformációk szerint katasztrofálisra sikeredett Merkel keddi kampányeseménye.

Takarodj! Takarodj!"

– kiabálták a kancellárnak a Szász-Anhalt tartománybeli Bitterfeld-Wolfenben, kifütyülve a szeptemberben harmadszori újraválasztására készülő politikust. A szintén az egykori keletnémet területeken található Brandenburg an der Havel nevű kisvárosban is el akarták zavarni kedd este a politikájának ellenzői, akik 40 percen át szakadatlanul pfujoltak – írja a Magyar Idők.

A Mannheimer Morgen című helyi lap éppen tegnap számolt be arról, hogy 2015 óta a karlsruhei szövetségi ügyészség több mint ezer, Merkellel szemben haza­árulás miatti felelősségre vonást követelő beadványt utasított el, egyaránt alaptalannak találva azokat. A nemzeti érzelmű német jobboldaliak Merkelt népárulónak tartják és a német bevándorlási törvények megsértésével vádolják, amiért két évvel ezelőtt menekültáradatot zúdított Németországra.

A 2015 nyár végén kezdődött menekültválság, a migránsok nők elleni tömeges támadásai Kölnben szilveszterkor, valamint az iszlamista terrorhullám az elmúlt évben megatémává tették a belbiztonságot”

– írta tegnap a Badische Neueste Nachrichten lap.

Merkel migrációs retorikája változott az elmúlt két évben, a számolatlan terrorcselekmény és erőszakos migránsbűntettek után már képes belátni, hogy a migrációt vissza kell szorítani, de mindennek ellenére pár napja azt mondta:

a menekültek befogadásának elutasítása ellentétes az európai szellemiséggel, 2015 szeptemberében pedig azért indultak menekültek Magyarországon gyalog az osztrák határ felé, mert megtévesztették őket."

A migránsok korlátlan befogadásáról, mint az emberiesség szép példájáról kialakult tündérmesét árnyalták Robin Alexander, a Die Welt újságírójának kutatásai, illetve az ezeket összegző könyve, A hajszoltak, melyből kiderül, hogy Merkel éppenséggel le akarta zárni a határokat a migránsok előtt, csak senki nem volt a környezetében, aki vállalja a felelősséget az esetleges negatív sajtóvisszhangért és a Németországgal szembeni jogi lépésekért a menekülteljárás megsértése miatt.

Ebből egyébként jól látszik, hogy a balliberális média által uralt Nyugaton mekkora veszélyt is jelent a liberálisok szerinti "szabad sajtó", amely magyarra fordítva az általuk totálisan kézben tartott médiamonopóliumot jelenti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Partizán-interjú: Gyurcsány még saját komcsijait is lesajnálja

Partizán-interjú: Gyurcsány még saját komcsijait is lesajnálja

Aki azt gondolta, hogy Gyurcsány Ferenc a Partizánnak adott baromi hosszú és valótlanságok sorozatával kitömött interjújából megtud valami újat a baloldal óriási választási kudarcának kulisszatitkairól, illetve arról, hogy miért porlanak tovább azóta is az ellenzék áprilisban megmaradt romjai, az tévedett.

Leállítja az európai gázszállítást a Gazprom Ukrajnán keresztül

Twitter-üzenetben jelentette be a Gazprom, hogy leállítja az Ukrajnán keresztüli gázszállítást Európába. A lépés hátterében elszámolási, illetve jogvita van. Kilőtt a gázár az energiatőzsdén – írja a Világgazdaság.

Gyakorlatilag nincs olyan vezető politikus, akivel a németek elégedettek lennének

Gyakorlatilag nincs olyan vezető politikus, akivel a németek elégedettek lennének

Ezek után csodálkozunk, hogy amikor csak tehetik, kifütyülik és megdobálják őket?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére