Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bőröndben csempészte ki a bevándorlót a svéd pap

888.hu

2020.03.15. 17:32

A libsik kreativitása nem ismer határokat.

Nem mindennapi történetet szellőztetett meg a svéd sajtó.

A hírek szerint február 23-án eltűnt egy kiutasításra váró migráns a svéd bevándorlásügyi hivatal egyik központjából. A rejtélyes eltűnés az után történt, hogy a bevándorlót meglátogatta két nő, akik közül az egyik a Svéd Egyház tagja volt. Úgy tudni, hogy pap – aki a mi esetünkben nő – egy hatalmas bőrönddel ment be a migránshoz és azt állította, hogy felnőttek megkereszteléséhez szükséges eszközök vannak benne.

A svéd bevándorlásügyi hivatal igazgatója, Mikael Ribbenvik most azzal vádolja a papot, hogy a bőröndben csempészte ki a deportálásra váró migránst.

Ribbenvik még egy nyílt levelet is írt Antje Jackelén érseknek, amelyben azt ecseteli, hogy az ilyen akciók aláássák a bevándorlásügyi hivatal bizalmát az egyházban.

Samhällsnytt című svéd lap tudni véli, hogy a migránscsempész pap Camilla Ulén volt, aki egy stockholmi plébánián tevékenykedik. A portál szerint a kicsempészett migráns afgán állampolgár és 2015 óta van Svédországban. Megjegyzik azt is, hogy a bevándorlásügyi hivatal embereinek komoly kétségei voltak afelől, hogy a bevándorló valóban át akar térni a kereszténységre. Állítólag a migráns a megkeresztelkedés indokával igényelt menekültstátuszt a skandináv országban.

A portál megkereste Ulént, aki tagadta a vádakat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére