Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Boris Johnson: az orvosok a halálom bejelentésére is készítettek terveket

888, MTI

2020.05.03. 13:20

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint orvosai készenléti terveket készítettek, ha a koronavírus a halálát okozta volna.

Az 55 éves Johnsonról március 26-án állapították meg, hogy megfertőződött. Johnson egy hetet töltött a kórházban, ebből három napot intenzív osztályon, utána a brit miniszterelnökök vidéki rezidenciáján, a dél-angliai Chequersben lábadozott, és csak hétfőn állt munkába.

A Sun on Sunday című konzervatív vasárnapi brit tömeglapnak adott interjúban a kormányfő úgy fogalmazott:

nem volt különösebben ragyogó állapotban, és tudta, hogy már megvoltak a készenléti tervek arra az esetre, ha valami nagyon balul ütne ki.

 

Johnson nem először tesz egyenes utalást arra, hogy majdnem belehalt a Covid-19 betegségbe.

Elmondta: intenzív kezelése alatt „literszámra nyomták” tüdejébe az oxigént, arcán légzőmaszk volt, az orrába is oxigénvezetéket helyeztek, és „volt egy rossz pillanat”, amikor 50 százalék volt az esélye annak, hogy a légcsövében is oxigénvezetéket kelljen elhelyezni.

Munkába állása után nem sokkal Johnson kijelentette, hogy Nagy-Britannia túljutott a Covid-19-járvány tetőzésén.
Hozzátette: a kormány a jövő héten átfogó tervet ismertet arról, hogy miként lehet újraindítani a gazdaságot, a gyerekek milyen módon térhetnek vissza az iskolákba, hogyan lehet majd ismét munkába utazni, és hogy lehet a munkahelyeket biztonságosabbá tenni úgy, hogy közben folytatódhasson a járvány visszaszorítása.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére