Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Blokkolt a Facebook egy Izrael-párti oldalt

888.hu

2021.05.24. 15:35

Nem az első eset, hogy a Facebook egy Izrael-párti oldalt távolított el.

A több mint 77 millió követővel rendelkező oldalt a Facebook azután tette elérhetetlenné, hogy antiszemiták, és iszlamisták elkezdték jelenteni azt gyűlöletbeszédért, illetve antiszemita kommentekkel és posztokkal árasztották el az oldalt.

A múlt héten Izrael-ellenes aktivisták azt állították, hogy a Facebook arra késztette őket, beleegyezésük nélkül kövessék az oldalt,

ezért antiszemita megjegyzésekkel kezdték elárasztani a kommentszekciót.

A kommentek miatt a Facebook mechanizmusa blokkolhatta az oldalt, de az oldal tulajdonosa, a „Jerusalem Prayer Group” alapítója, Mike Evans és csapata szerint, az antiszemita kommentelők jelentették az oldalt gyűlöletbeszédre hivatkozva.

Valójában a Facebook védi a radikális iszlámot és az Izrael-párti médiumok ellen dolgozik. Eltávolították a privát oldalamat is, nem tehetek fel semmit. Olyan, mintha a kommunizmus és a fasizmus összefogott volna, csak azért, mert Izrael védekezik

-mondta Evans.

Evans azt is elmondta, hogy magas rangú politikusokhoz és diplomatákhoz fordult, köztük Lindsay Graham szenátorhoz, és Mike Pompeo volt külügyminiszterhez is, azzal a céllal, hogy az oldalt visszaállítsa a Facebook, és folytathassák a munkájukat.

Evans hozzátette, hogy

A radikális iszlám szervezetek szervezett kísérletet tettek az oldal eltüntetésére, amit egy nagyon okos, és megtévesztő tervvel sikerült elérniük.

A Facebook azonban kijelentette, hogy az ügy befejeződött, és nincs helye további intézkedésnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére