Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

BL: Guardiolának fejtörést okoz a döntős keret kijelölése

888

2021.05.16. 18:00

Josep Guardiola, az angol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint a játékosok „megölnék őt” azért, hogy játszhassanak a portói fináléban – közölte a Magyar Távirati Iroda.

Josep Guardiola, az angol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint futballistái „megölnék őt” azért, hogy játszhassanak a portói fináléban – közölte a Magyar Távirati Iroda.


Hirdetés

A spanyol szakember – akinek együttese a Chelsea-vel találkozik május 29-én a BL aranycsatájában – kijelentette, minden labdarúgója azért dolgozik, hogy ott lehessen a pályán a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában, amelybe először jutott be a Manchester City.

 

„Elképesztően nehéz döntés lesz számomra a kezdőcsapat kijelölése, alaposan elemeznem kell az ellenfelet, és a lehető legjobb felállásban kell majd pályára lépnünk. Nem fog számítani, kiket nevezek, tudom, hogy mindenki mindent megtesz majd a győzelemért″

– tekintett előre a BL-döntőre a katalán tréner.

Elmondta, a taktikai összetevők mellett az is fontos lesz a csapatkijelöléskor, mentálisan melyik játékosa áll leginkább készen arra, hogy elviselje a rá nehezedő nyomást.

„Egy ilyen döntőben bármi megtörténhet″

– mondta Guardiola, aki kiemelte, a fináléban legalább öt – hosszabbítás esetén hat – cserelehetősége lesz, így a kispadon ülőkre is kulcsszerep hárulhat.

A már bajnok manchesteriekre még két találkozó vár a Premier League-ben: kedd este a Brightonnal, míg az utolsó fordulóban az Evertonnal találkoznak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére