Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíróság elõtt a migráns, aki egy gyilkossággal felforgatta egész Németországot

Forisek Ádám

2018.06.18. 12:15

A tavaly decemberben történt gyilkosság óriási visszhangot szült szerte Németországban. A 15 éves Mia V.-t egy gyógyszertár elõtt ölték meg december 27-én. Gyilkosa, egy szintén 15 éves afgán migráns most bíróság elé áll tette miatt.

A tavaly decemberben történt gyilkosság óriási visszhangot szült szerte Németországban. A 15 éves Mia V.-t egy gyógyszertár előtt ölték meg december 27-én. Gyilkosa, egy szintén 15 éves afgán migráns most bíróság elé áll tette miatt.

A szörnyű eset tavaly decemberben történt, amikor is Mia V.-t egy konyhakéssel gyilkolta meg exbarátja, egy afgán migráns, aki nem tudta feldolgozni, hogy a lány december elején szakított vele. A migráns kiskorúnak hazudta magát, így jutott be Németországba, az orvosi vizsgálatok alapján azonban kiderült, hogy jóval idősebb lehet.

Mia és a szülei még a rendőrségen is jelezték, hogy a fiú megfenyegette a lányt és zaklatni kezdte őt, de a hatóságok láthatóan fittyet hánytak a dologra: az afgán bevándorló összeszólalkozott a lánnyal, majd egy konyhakéssel hétszer megszúrta. Mia a kórházban belehalt a sérüléseibe, az afgán gyilkost a járókelők fogták le és adták át a hatóságoknak.

Az eset helyszínét, a mintegy 8 500 lakosú Kandelt teljesen megosztotta a gyilkosság mögött megbúvó igazi probléma, az illegális bevándorlás.

A történtek után tüntetéshullám kezdődött. Januárban például ezer ember gyűlt össze Kandel városközpontjában „Biztonságot a gyerekeinknek és nekünk!” feliratú táblákkal. Õket természetesen az ellentüntetők rasszistának és idegengyűlölőnek bélyegezték. Megdöbbentő az is, hogy a polgármester a támadás ellenére nem az állampolgárok biztonsága miatt aggódott, hanem a xenofóbia ellen emelt hangot.

A polkorrekt megfélemlítés azonban nem tántorította el a demonstrálókat, a tüntetések egyre nagyobbak és hangosabbak lettek, valamint egyre jobban elterjedtek. A demonstrációk mottója végül az lett, hogy „Kandel mindenhol ott van”, és több felvonulásra is sor került Cottbusban, Hamburgban, Drezdában és Berlinben.

A demonstrációk mellett pedig online is elkezdték hallatni hangjukat a nyugat-európai lányok.

Inkább hagyjátok, hogy meghaljunk, mint hogy elismerjétek a hibáitokat. Az elhibázott bevándorláspolitikátok miatt egy egész generációnyi fiatal férfi érkezett [...] olyan helyekről, ahol nincsenek női jogok. Ti ezt tudtátok, mégsem tettetek ellene semmit" 

– üzenik a lányok a videóban azoknak a kormányoknak, amelyek elvileg a feminizmusért és a női jogokért harcolnak.

Látható, hogy az ügy rengeteg problémát hozott a felszínre, amelyet a bevándorlást támogató politikai erők megpróbáltak elhallgattatni. Az eset most újabb állomásához érkezett, a gyilkoló afgán ugyanis Landau városában áll bíróság elé. Valószínűsíthetően két hétig fog elhúzódni a zárt tárgyalás. Kiskorúként fogják kihallgatni a migránst, mivel korát nem sikerült minden kétséget kizáróan megállapítani.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére