Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bíróság elé állították az Iszlám Állam német tagját

888.hu

2020.03.10. 07:45

Carla-Josephine S. azért csatlakozott az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez, mert tunéziai férje bántalmazta.

Megkezdődött a Düsseldorfi Legfelsőbb Bíróságon a büntetőpere annak a 32 éves német nőnek, aki néhány évvel ezelőtt csatlakozott három gyermekével az Iszlám Állam (IÁ) nevű terrorszervezethez. Carla-Josephine S.-t azzal vádolják, hogy egyik gyermekét a szervezet által működtetett egyik gyermekkatona táborába helyezte el.

Német sajtóbeszámolók szerint a tárgyaláson elhangzott, hogy Carla-Josephine S. gyerekei 3, 6, illetve 7 évesek voltak, amikor a nő a Közel-Keletre utazott és az is kiderült, hogy a legfiatalabb fia 2018-ban egy rakétatámadás áldozatává vált.

A nő beszélt a múltjáról is a tárgyaláson, állításai szerint egyszülős gyermek volt, majd egy tunéziai férfihez ment feleségül, akitől később megszületett a három gyerek. Elmondása szerint a házasság után tért át az iszlám hitre, és kezdett el burkát hordani, illetve azt is bevallotta, hogy Tunéziába akart költözni Németországból.

Carla-Josephine S.-t bántalmazta a férje, és ezért döntött úgy, hogy összeszedi az összes pénzét és a gyerekeket és Törökországba utazik, ahonnan végül az Iszlám Állam területén kötött ki.

Úgy tudni, hogy a nő sofőrként tevékenykedett a terrorszervezetnek, egy nőkből álló harci egységnek dolgozott. Állítólag gyerekeivel együtt kivégzéseken vett részt, azonban állítása szerint az eset egy véletlen műve, mert épp akkor jöttek a fogorvostól.

Állítása szerint nem tudta megakadályozni, hogy hatéves fia ne hordjon magánál egy AK-47-es gépkarabélyt, illetve a táborba sem akarta elküldeni, de a fiú mindenképpen menni akart.

A nő akár 15 éves börtönbüntetést is kaphat.

Nem Carla-Josephine S. az első német nő, akit bíróság elé állítanak az IÁ kötelékében elkövetett tevékenységéért.

Tavaly a 21 éves Sarah O. is a vádlottak padjára került, aki a vád szerint az Iszlám Állam erkölcsi rendőrségének volt a tagja terrorista férjével együtt, és többek között gyerekeket tartott rabságban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére