Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bill Clinton megsértõdött, amiért kiderült, hogy a lánya luxusesküvõjét a Clinton Alapítvány állta

Bokor Gábor

2018.01.15. 08:35

A volt demokrata elnök vasárnap Twitter-bejegyzésben közölte, hogy személyes sértésnek veszi azt az állítást, miszerint a lánya, Chelsea Clinton esküvõjét a Clinton Alapítvány fizette.
WASHINGTON, 08:35

A volt demokrata elnök vasárnap Twitter-bejegyzésben közölte, hogy személyes sértésnek veszi azt az állítást, miszerint a lánya, Chelsea Clinton esküvőjét a Clinton Alapítvány fizette.

Bill és Hillary Clinton egyetlen gyermeke 2010-ben ment férjhez Marc Mezvinsky beruházási bankárhoz. A WikiLeaks még 2016 novemberében hozta nyilvánosságra, hogy a méregdrága esküvőt a Clinton Alapítvány finanszírozta.

Az ügy azután került megint elő, hogy a választási bukást még mindig emésztgető Clinton-család ismét Trumpot támadta, többek között azokat az országokat éltették és istenítették, ahonnan a legtöbb illegális bevándorló érkezik az Egyesült Államokba.

Chelsea Clinton szerint szerint biztos Salvador, Haiti és 54 afrikai ország bevándorlói segítettek felépíteni Trump ingatlanjait. Erre reagálva Tom Fitton, a Judicial Watch nevű jogvédő szervezet elnöke a Fox televízióban megismételte a Clinton Alapítványra vonatkozó információkat. 

Bill Clinton korábbi amerikai elnök szerint sértő, hogy valaki ismét felhozta az esküvő-témát, hiszen véleménye szerint az nem is igaz, nem a Clinton Alapítvány állta a számlát. Bizonyítékul a Demokrata Párttal nagy barátságot ápoló Washington Post egyik cikkét hozta fel, amely szerint nincs bizonyíték a hatalmas botrányt kiváltó ügyre.

A WikiLeaks által 2016. november 6-án nyilvánosságra hozott dokumentumok email-váltások voltak, melyek Bill Clinton volt munkatársa és a Clinton Globális Kezdeményezés volt vezetőségi tagja, Doug Band, valamint John Podesta, Hillary Clinton kampányának leendő vezetője, korábban Bill Clinton szoros munkatársa között zajlottak. Band több levélben is Chelsea Clintonra panaszkodott, az egyikben pedig arról írt: Chelsea Clinton George W. Bush egyik lányának elmondta, hogy az alapítvány fizeti az esküvőjét.

Amikor válaszában Podesta félreértésről írt, Doug Band leszögezte:

a legbiztosabb forrásból tudom.

Az ügyben már folyik egy vizsgálat, hogy Chelsea Clinton fizetést kapott a kampányban történő részvételéért, hogy az alapítvány anyagi forrásait használta fel az esküvőjéhez és az életvitele finanszírozásához.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére