Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bidenék sugárzásgátló gyógyszereket vásároltak „nukleáris vészhelyzet” esetére

888.hu

2022.10.07. 18:00

Biztató a helyzet.

 

A Biden-rezsim 290 millió dollár értékben vásárolt fel sugárzásgátló gyógyszereket „nukleáris vészhelyzet” esetére.

A radiológiai és nukleáris vészhelyzeteket követő életmentésre való jobb felkészültség érdekében a régóta tartó, folyamatos erőfeszítések részeként az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Szolgálatok Minisztériuma az Amgen USA Inc-től Nplate nevű gyógyszert vásárol; az Nplate a felnőtt és gyermekbetegek akut sugárzási szindrómáját (ARS) kísérő vérsejtkárosodások kezelésére engedélyezett – írják a közleményben.

 

Az ARS, más néven sugárbetegség akkor következik be, amikor az ember egész testét nagy dózisú, átható sugárzás éri, amely másodpercek alatt eléri a belső szerveket. Az ARS-sérülések tünetei közé tartozik az alacsony vérlemezkeszám következtében fellépő véralvadási zavar, amely ellenőrizetlen és életveszélyes vérzéshez vezethet.”

– írják, majd hozzáteszik: „A sugárzás okozta vérzés csökkentése érdekében az Nplate serkenti a szervezet vérlemezkék termelését. A gyógyszer felnőttek és gyermekek kezelésére egyaránt alkalmazható.”

 

A Telegraph szerint a Nplate beszerzésére nem az ukrajnai háború miatt volt szükség.

A külügyminisztérium a múlt héten az Északi Áramlat-vezetékek szabotálása nyomán minden amerikait felszólított, hogy „a lehető leghamarabb” hagyja el Oroszországot.

Valószínűleg azért kérték ezt, mert felmerült egy teljes körű háború kitörésének kockázata.

 

Biden februárban, a háború kitörése után azt mondta, hogy az amerikaiaknak nem kell aggódniuk egy nukleáris háború miatt, majd a következő nyolc hónapot azzal töltötte, hogy provokálja Oroszországot (és Kínát), hogy a nukleáris háború minden eddiginél valószínűbbé váljon.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére