Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bidenék ecuadori drag show-kat finanszíroznak a Külügyminisztériumon keresztül

888.hu

2022.10.26. 12:40

A Biden-kormányzat szerint az, hogy a férfiak női ruhában táncolnak, az olyan amerikai sajátosság, mint például az almás pite.

 

Szeptember végén a Külügyminisztérium 20 600 dolláros támogatást ítélt oda a Centro Ecuatoriano Norteamericano (CEN) nonprofit szervezetnek – jelentette a Fox News munkatársa, Jessica Chasmar.

A támogatás leírása szerint ezt a pénzt „3 workshopra”, „12 dragszínházi előadásra” és egy „2 perces dokumentumfilmre” fordítják. A projekt pedig 2023. augusztus 31-ig tart.

Nos, a külügyminisztérium valódi feladata, hogy „megvédje és előmozdítsa az Egyesült Államok biztonságát, jólétét és demokratikus értékeit, és olyan nemzetközi környezetet alakítson ki, amelyben minden amerikai boldogulhat”.

 

Mi köze van tehát a fehérneműben és sminkben pózoló, groteszk nőknek beöltözött férfiaknak ezekhez a célokhoz?

Nancy Pelosi házelnök szerint a drag queenek hozzátartoznak a szabad véleménynyilvánításhoz, „amiről Amerika szól”.

 

 

Alexandria Ocasio-Cortez képviselőnő is hasonlóan vélekedik.

 

Azok az emberek, akik megváltoztatják az emberek gondolkodását, a művészek és a Drag Queenek... Veletek kezdődik. Ti vagytok a hazafiak. Nagyon büszke vagyok rátok. Olyan büszke vagyok, hogy ebben az országban élhetek veletek.”

– fogalmazott.

 

Úgy fest, most már nem csak a demokrata politikusok, hanem maga a külügyminisztérium hivatalos álláspontja is az, hogy a drag-show-k elengedhetetlenek az amerikai értékek terjesztéséhez.

 

A program előmozdítja a sokszínűség és az LMBTQ+ közösségek befogadásának amerikai értékeit.”

mondta a Newsweek-nek a külügyminisztérium egyik tisztviselője.

 

Más szóval:

 

ha nem értesz egyet ezekkel a programokkal, akkor Amerika-ellenes vagy, aki erőszakot akar.

 

 

Jól látszik, hogy a woke mozgalom számára már nem elég azt az eszmét hirdetni, hogy minden ember egyenlőnek született. Amerikának most már baloldali társadalmi normákat akar mindenkire ráerőltetni, beleértve azt is, hogy a transzvesztitákat ünnepelni kell sőt, a Biden-kormányzat szerint a drag-show-k az új amerikai értékrend részei.

 

Derek Schmidt republikánus kormányzójelölt és kansasi főügyész a hivatalban lévő Laura Kelly demokrata kormányzót számon is kérte, hogy miért támogatja és finanszírozza a gyerekeknek szóló drag-show-kat.

Schmidt a DailyMail.com 188. cikkére hivatkozott, amely részletesen leírja, hogy Kelly a Kereskedelmi Minisztériumon keresztül, adófizetők pénzéből támogatott egy gyerekeknek szóló halloweeni drag-show-t, amelyre a hétvégén került sor. A wichitai rendezvényt „ingyenes, minden korosztálynak szóló zenei, divat, drag és táncos estként” hirdették meg, és több szponzora is volt, köztük a Kansasi Kreatív Művészeti és Ipari Bizottság, amely a Kansasi Kereskedelmi Minisztérium része.

 

 

Életem végéig Kansanban élő emberként soha nem tudtam volna elképzelni, hogy a kormányunk ezt támogatja fogja, de a Joe Biden és Laura Kelly által osztott szélsőségesen liberális filozófia miatt most itt tartunk.”

– fogalmazott a kormányzójelölt.

 

Schmidt ígéretet tett arra, hogy kormányzóvá választása esetén véget vet a közpénzek „szexuálisan szuggesztív vagy explicit műsorok szponzorálására vagy népszerűsítésére” való felhasználásának.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére