Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden szerint nem fontos, hogy a bevándorlókat leellenőrizze az FBI

888.hu

2021.06.05. 14:40

A bevándorlók hőse újabb könnyítést tenne.

Joe Biden amerikai elnök hamarosan lehetővé teheti a zöld kártyával rendelkező legális bevándorlók számára, hogy megkapják az amerikai állampolgárságot anélkül, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szabványos névellenőrzést végezne rajtuk. A Bevándorlási Központ szabályozási és politikai igazgatója, Robert Law azt írja, hogy az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálatától (USCIS) érkező források jelezték, hogy

a Biden-adminisztráció az amerikai állampolgárság megszerzésére jelentkező legális bevándorlók szokásos FBI névellenőrzési folyamatának elvetését tervezi.
-számolt be a Breitbart.
Jelenleg minden amerikai állampolgárért folyamodó legális bevándorlónak át kell esnie az FBI névellenőrzési folyamatán, ahol az FBI univerzális indexe alapján keresést folytatnak annak megállapítására, hogy külföldi állampolgár nem szerepel az ügynökség bűnügyi adatbázisában.

Ahogy Law írja , a Biden-adminisztráció azt tervezi, hogy kidobja az eljárást:

A Biden-kormány már megölt egy végleges USCIS biometrikus szabályt, amely felváltotta volna a jelenlegi elavult és hiányos szűrési és ellenőrzési technikákat,
amelyek csalásnak és kizsákmányolásnak teszik ki az országot, valamint a közbiztonsággal és a nemzetbiztonsággal kapcsolatos aggályokat is felvet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére