Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden szerint nem fontos, hogy a bevándorlókat leellenőrizze az FBI

888.hu

2021.06.05. 14:40

A bevándorlók hőse újabb könnyítést tenne.

Joe Biden amerikai elnök hamarosan lehetővé teheti a zöld kártyával rendelkező legális bevándorlók számára, hogy megkapják az amerikai állampolgárságot anélkül, hogy a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szabványos névellenőrzést végezne rajtuk. A Bevándorlási Központ szabályozási és politikai igazgatója, Robert Law azt írja, hogy az Egyesült Államok Állampolgársági és Bevándorlási Szolgálatától (USCIS) érkező források jelezték, hogy

a Biden-adminisztráció az amerikai állampolgárság megszerzésére jelentkező legális bevándorlók szokásos FBI névellenőrzési folyamatának elvetését tervezi.
-számolt be a Breitbart.
Jelenleg minden amerikai állampolgárért folyamodó legális bevándorlónak át kell esnie az FBI névellenőrzési folyamatán, ahol az FBI univerzális indexe alapján keresést folytatnak annak megállapítására, hogy külföldi állampolgár nem szerepel az ügynökség bűnügyi adatbázisában.

Ahogy Law írja , a Biden-adminisztráció azt tervezi, hogy kidobja az eljárást:

A Biden-kormány már megölt egy végleges USCIS biometrikus szabályt, amely felváltotta volna a jelenlegi elavult és hiányos szűrési és ellenőrzési technikákat,
amelyek csalásnak és kizsákmányolásnak teszik ki az országot, valamint a közbiztonsággal és a nemzetbiztonsággal kapcsolatos aggályokat is felvet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Továbbra is özönlenek a pozitív visszajelzések Orbán Viktor dallasi beszéde után

Sorra érkeznek a nemzetközi gratulációk Orbán Viktor miniszterelnöknek a dallasi CPAC rendezvényen elmondott beszéde kapcsán; legutóbb Christoph Blocher, a jobboldali Svájci Néppárt korábbi vezetője, valamint Saul A. Fox, a Fox Paine vállalat vezérigazgatója méltatta az amerikai konzervatív konferencián elhangzott előadást – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár szerdán.

Joe Biden ismét találkozott a láthatatlan emberrel

Joe Biden ismét találkozott a láthatatlan emberrel

A „szabad világ” vezetője ismét üdvözölte láthatatlan cimboráját egy rendezvényen.

A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték

A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Zöld festéket öntöttek a szökőkutakba a német klímaaktivisták

Függetlenedni akarnának az orosz gáztól, na de nem mindegy, hogy milyen áron.

Exlex állapot a Jobbikban, nincs még bejegyezve az elnökcsere

Exlex állapot a Jobbikban, nincs még bejegyezve az elnökcsere

Exlex állapot alakult ki a Jobbikban, miután a párt élén történt elnökcserét hivatalosan még nem jegyezték be, így a lemondott Jakab Péternek már nincs, a július elején megválasztott Gyöngyösi Mártonnak pedig még nincs aláírási joga, emiatt a párt nem lehet jelölőszervezet az elkövetkező időszakban várható időközi választásokon – írta szerdai lapszámában a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére