Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden összekeverte Trumpot Bush volt amerikai elnökkel

888.hu

2020.10.27. 17:45

A 77 éves Biden egy vasárnapi videókonferencián „George”-nak nevezte Trumpot, ami ismét kérdéseket vet fel az elnökjelölt kognitív képességeivel kapcsolatban. Az interjú során felesége is jelen volt, akinek arckifejezéséből egyértelműen arra lehet következtetni, hogy észlelte Biden elszólását, viszont segíteni nem tudott rajta.

Joe Biden már sokadszor ad arról tanúbizonyságot, hogy nincs szellemi képességeinek teljes birtokában. Sokan azt állítják, hogy demenciában szenved, ám erre nincs bizonyíték. Biden a videókonferencián azt mondta:

Hosszú, hosszú ideje ez a legfontosabb következményekkel járó választás. Nem azért, mert én is indulok, hanem azért, aki ellen indulok. Véleményem szerint az ország jövője ott van a szavazólapon. Még négy év George-dzsal, ah, George..., és egy teljesen más világba kerülünk, ha Trumpot újraválasztják.”

 

A demokrata elnökjelölt gyenge személyisége és beszámíthatatlansága egyértelműen azt bizonyítja, hogy megválasztása esetén bábként mozgatnák a Soros György-féle baloldali milliárdosok. Ez semmiképpen sem lenne kedvező az Egyesült Államoknak, amely már így is több sebből vérzik. Nemcsak a koronavírus okoz hatalmas gazdasági problémákat az országnak, hanem a folyamatosan zajló BLM-mozgalmak és utcai harcok sem könnyítik meg az ország helyzetét.

Az esetre Trump is reagált a Twitteren, ahol felhívta az amerikaik figyelmét Biden memóriazavarára.

Joe Biden tegnap George-nak hívott. Már a nevemre sem emlékszik. Kapott egy kis segítséget a műsorvezetőtől, hogy végig tudja csinálni az interjút”

– mondta Trump.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére