Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden kiszolgáltatná az országát a migránsoknak és a terrorizmusnak

B.F.

2020.11.10. 14:40

Bár még messze nem biztos, hogy Joe Biden a feltehetően elcsalt elnökválasztás után átveheti a Fehér Házat és az elnökséget Donald Trumptól, a demokrata politikus már most egyértelműen a bevándorlók érdekeit helyezné az amerikai érdekek elé. Biden a Fox Newsnak beszámolt a beiktatását követő terveiről, amelyek szembemennek a Trump által képviselt migrációs és klímapolitikával.

Joe Biden kampánycsapata a Fox Newsnak azt nyilatkozta, hogy már az első elnökségi napján eltörölné, és a saját, baloldali nézeteihez igazítaná az Egyesült Államok klíma- és bevándorláspolitikával kapcsolatos utóbbi négy évben meghozott intézkedéseit.

A demokrata elnökjelölt beszámolt róla, hogy az elsők között fogja kezdeményezni az USA újracsatlakozását a párizsi klímaegyezményhez, amelyből még 2017-ben lépett ki.

Donald Trump amerikai elnök szintén 2017-ben állította le azt a programot, amely ideiglenesen amnesztiát ad a gyerekkorukban illegálisan az USA-ba vitt bevándorlóknak. Ez az úgynevezett DACA-program volt, amelynek ismételt törvénybe iktatására adna utasítást Biden, ha elfoglalná az elnöki széket.

Biden nemcsak a DACA-programot hozná vissza, hanem kezdeményezné, hogy oldják fel azon 13 muszlim ország állampolgárainak beutazási tilalmát az USA-ba, amit Trump vezetett be 2017-ben.

Ezekből a tervekből egyértelműen látszik, milyen irányba akarja vinni a demokrata elnökjelölt Amerikát. Egyik napról a másikra szabad utat biztosítana az országba a délről és a Közel-Keletről érkező bevándorlóknak, amivel nemcsak teljesen meggyengítené az így is megviselt amerikai gazdaságot, de ki is szolgáltatná hazáját a terrorizmusnak.

A konzervatív, jobboldali Amerikának a kegyelemdöfés lenne, ha a demokraták állampolgársághoz juttatnák a bevándorlókat, hogy tovább növeljék szavazótáborukat a nacionalista eszméket képviselő republikánusokkal szemben.

Egyértelműen látható, hogy míg Trump az amerikai emberek érdekeit képviselte, addig Biden csakis a bevándorlóhátterű lakosságét.

Ugyanezt művelné Magyarországon az ellenzék, ha hatalomra kerülne. Lebontaná a határokat, beengedné a migránsokat, és minden erejével azon lenne, hogy elvegye a hatalmat a magyar emberektől, és kiszolgáltassa az országot a nyugati nagyhatalmaknak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Életben az embargó és az árplafon, Moszkva válaszolni akar

Németországban pedig újabb migrációs válság elé nézhet.

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követelnek a Gazpromtól német földgázimportőrök

Kártérítést követel a Gazprom orosz állami energiavállalattól a nem teljesített földgázszállítások miatt két német földgázimportőr – jelentette hétfőn a Handelsblatt című német napilap.

Matthäus szerint a német szövetség cserben hagyta a szivárványos válogatottat

Lothar Matthäus bírálta a Német labdarúgó Szövetséget, mert „cserbenhagyta a csapatot” a szivárványos OneLove karszalag viselése körüli huzavonában. Az egykori világbajnok labdarúgó a Sky Sports Germany műsorában elmondta, a vezérkar nem tudta kezelni a nyomást. A német sajtó szerint a játékosok többsége nem akart politikai állásfoglalásokat tenni Katarban, csak két játékos, Manuel Neuer és Leon Goretzka erőltette.

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor Albániába utazik az EU-Nyugat-Balkán csúcsra

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután Albánia fővárosába, Tiranába utazik az Európai Unió és a Nyugat-Balkán országainak csúcstalálkozójára – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére