Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden-ellenes szlogen miatt akarnak meghurcolni egy pilótát

888.hu

2022.01.11. 08:40

Az American Airlines (AA) bocsánatot kér és kivizsgálást ígért, miután az egyik pilóta táskáján egy Let's go Brandon-os matricát láttak.

 

A pilóta ellen, akit a légitársaság eddig nem azonosított, most nyomozás folyik. Dana Finley Morrison, egy Missouri állambeli diákszövetség munkatársa szombaton St. Luciából Miamiba repült, amikor meglátta a matricát,amin a Let's go Brandon felirat volt és ezzel kapcsolatban posztolt a közösségi médiában. A posztját a légitársaságnak címezte, és kritikával illette a légitársaságot:

Ez egy gyáva retorika a pilóta táskáján, miközben egyenruhában van„.

”Nem én vagyok az egyetlen utas, akik észrevette és felháborodt„ – írta Morrison a New York Post szerint.

Nagyon komolyan vesszük ezt az ügyet, és átküldtük a személyzet vezetőségének”

– válaszolta az AA a Twitter-felhasználó közvetlen üzenetére, aki azzal vádolta a pilótát, hogy politikai propagandát mutogat, amely az amerikai kormány elleni lázadást támogatja.

A felülvizsgálat után belsőleg fogják kezelni ezt az ügyet. Biztosítjuk, hogy megfelelő belső felülvizsgálatra kerül sor„.

A légitársaság válasza gúnyt váltott ki a Twitteren.

”Ez a pilóta fizetésemelést érdemel, amiért a munkáját végezte a Karenekkel szemben„ – tweetelte Christina Pushaw, a republikánus Ron DeSantis floridai kormányzó sajtótitkára. ”Ne rúgják ki a pilótáikat azért, mert konzervatívok vagy kritizálják Bident. Így nem marad egyetlen pilótájuk sem. Mintha a több ezer járattörlés nem lenne már így is elég. @AmericanAir, cselekedjetek helyesen.„ – írta meg a Daily Wire.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére