Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden dezinformációs kormányzati testületet hoz létre

888.hu

2022.05.02. 17:20

A testület vezetésével Nina Jankowicz-ot, az ukrán külügyminisztérium korábbi kommunikációs tanácsadóját bízták meg, aki két éve kijelentette, hogy a kormánynak felesleges a dezinformációkkal foglalkoznia.

 

„A Biden-adminisztráció elindítja a dezinformációs kormányzati testületet, amely a Honvédelmi Minisztérium égisze alatt fog küzdeni az állítólagos félretájékoztatás ellen.” számol be a Spectator World.

A bizottság jövőbeli működése azonban felvet néhány kérdést. A legnagyobb ellentmondás a bizottság vezetőjének személye körül van, ugyanis köztudott, hogy Nina Jankowicz nem egyszer terjesztett már dezinformációt. Az orosz-Trump összeesküvés-elméletét egy könyvben fejtette ki, de a legutóbbi, Hunter Biden laptopjából kiszivárgott, a Biden család ukrán gazdasági kapcsolatait bizonyító információkkal kapcsolatban is hamis híreket terjesztett.

 

 

Íme az új dezinformációs vezető Tik-Tok videója:

 

 

Tehát a gyakorlatban úgy kell elképzelni az orwelli Igazság-Minisztérium működését, hogy az nyugodt szívvel fogja elhallgatni a valóságot, hogy helyette teret adhasson majd a Bidenék javát szolgáló dezinformációknak.

Nem újkeletű szokás, hogy a közösségi platformok valamilyen ideológiát, és annak terjesztésére használt híreket protezsálnak. Erre a legjobb példa Zuckerberg diktatúrája, aminek köszönhetően a Facebook-on megnyilvánuló véleményed vagy a liberális mainstream-et követi, vagy nincs is, mert törlésre kerül (jobb esetben csak a bejegyzésed/kommented, rosszabb esetben a profilod).

A dezinformációs bizottság felállítása ennek a véleménydiktatúrának a következő lépése.

 

Egyetlen kormányzati ügynökségnek sem szabadna olyan hatalmat adni az online platformok felett, amely eldöntheti, hogy mi a félretájékoztatás és mi nem az.”

– emelte ki a Spectator World.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Joe Biden szerint Putyin nem fogja tudni megfélemlíteni az Egyesült Államokat

Pénteken Putyin elnök burkoltan azzal fenyegetőzött, hogy atomfegyvereket vet be a megszállt régiók védelmére.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére