Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Biden alig két hónap alatt közel 32 ezer bevándorlót engedett be az USA-ba

888.hu

2021.10.14. 12:40

Az amerikai Belbiztonsági Minisztérium (DHS) dokumentumaiban feltárták, hogy a minisztérium nagymértékben használja a „feltételes szabadlábra helyezés” néven ismert eljárást a menedékkérőkkel szemben, így adva nekik munkavállalási engedélyt és szabad bejárást az Egyesült Államokba.

 

Az Adam Shaw és Bill Melugin által áttekintett DHS-dokumentumok jelentése szerint a Biden-adminisztráció augusztus 6-a óta mintegy 31 977 illegális bevándorlót engedett be az Egyesült Államokba – jogi engedéllyel.

Rodney Scott, az amerikai határőrség korábbi vezetője azt mondta a Fox Newsnak, hogy a minisztérium visszaél a feltételes szabadlábra helyezés tömeges alkamazásával.

A törvény és a szabályozás szerint feltételes szabadlábra bocsátás csak eseti alapon és csak jelentős humanitárius okokból vagy jelentős közhasznú célból adható. Úgy tűnik, ezek egyike sem vonatkozik a jelenlegi helyzetre”

– mondta.

Hozzátette, hogy a határőrség korábbi vezetőjeként évente 5–10 feltételes szabadlábra bocsátásnál többet nem hagyott jóvá, és amikor megtette, akkor is gondoskodott róla, hogy az illetőket folyamatosan figyelemmel kísérjék.

A múlt hónapban Brandon Judd, a Nemzeti Határrendészeti Tanács elnöke kijelentette, hogy január vége óta a Biden-adminisztráció több mint 600 ezer határátlépőt engedett be az Egyesült Államokba.

Ezek a bevándorlók hozzáadódnak ahhoz a több mint 300 ezer másikhoz, akikről a DHS tisztviselői azt mondták, hogy az elmúlt nyolc hónapban illegálisan lépték át az Egyesült Államok határát.

A tanács elnökének jelentése alapján tehát Biden hivatalba lépése óta gyakorlatilag egy jelentős illegális migránspopuláció érkezett az USA-ba.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nem egy ukránt, hanem egy oroszt választottak meg a nemzetközi sakkszervezet élére

Arkagyij Dvorkovics orosz sakkmestert egy személyben hibáztatja az ukrán ellenfele „Oroszország háborús gépezetének felépítéséért”.

Zelenszkij felelősségre fogja vonni mindazokat, akik segítik a megszállókat

Kijev és szövetségesei nem fognak béketárgyalásokba bocsátkozni, ha Moszkva népszavazásokat tart Ukrajna elfoglalt térségeiben az Oroszországhoz való csatlakozásról – jelentette ki vasárnap az ukrán elnök.

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Orbán Viktor: „Akik ilyet állítanak, egész egyszerűen idióták”

Ha Szentpéteri Nagy Richárd politológus és Bánó András, a harminc évvel ezelőtti rossz emlékű „Egyenleg-ügy” főszereplője valamilyen módon Orbán Viktorról beszélget a nyilvánosság előtt, abban biztosak lehetünk, hogy a magyar miniszterelnök abból jól nem jön ki.

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Templom? Katonaság? Drag Queent mindenhova!

Azt gondolná az ember, hogy van egy határ, amit már nem lépnek át, de minden alkalommal bizonyítják, hogy nincs ilyen.

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

Átverte a fogyasztókat a Ryanair, 300 millió forintra meg is büntették a légitársaságot

A kormány pedig előre közölte, hogy nem lehet áthárítani az extraprofit-adót az utasokra. A Ryanair a tettéért most drágán megfizet.

Kína folytatja hadgyakorlatait Tajvan körül

A kínai hadsereg bejelentette hétfőn, hogy tovább folytatja a Tajvan körül múlt héten megkezdett hadgyakorlatait, amelyeknek az eredeti tervek alapján helyi idő szerint vasárnap délben kellett volna befejeződniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére