Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bevándorlók támadtak katonákra Németországban

Bertha László

2018.07.27. 09:32

Három arab kinézetû férfi támadt rá német katonákra a hesseni Bad Hersfeldben. A katonák könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg a tettesek elmenekültek a helyszínrõl.
BAD HERSFELD, 09:32

Három arab kinézetű férfi támadt rá német katonákra a hesseni Bad Hersfeldben. A katonák könnyebb sérüléseket szenvedtek, míg a tettesek elmenekültek a helyszínről.

A Junge Freheit című német hetilap online kiadásának beszámolója szerint a támadásra szerdán reggel 6 óra környékén került sor, amikor az egyik 19 éves katona szolgálatra indult.

A sértettek által arab kinézetűnek leírt támadók először verbálisan kezdték inzultálni a Bundeswehr tagját, akit többek között „nácinak” és „gyermekgyilkosnak” neveztek, majd köpködték és az anyját is lekurvázták.

Amikor egy másik, közelben lévő katonatársa a segítségére sietett, az egyik bevándorló ököllel arcon ütötte a fiatal katonát, majd elmenekült a helyszínről. A Bundeswehr másik tagját szintúgy megtámadták, ezt követően a maradék két elkövető is sikeresen kereket oldott.

A német katonák a támadás során kisebb sebeket és zúzódásokat szenvedtek. A lap rendőrségi információi szerint az elkövetők 20 és 30 év közötti, arab kinézetű férfiak voltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére