Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bevándorlásellenes politikusokat lájkolt a polgármester, azonnal lemondatták

Sümeghi Lóránt

2018.04.27. 13:56

A konzervatívok által delegált Peter Lucey tanácsost azonnali lemondásra szólították fel polgármesterségét illetõen, miután a baloldali, munkáspárti kollégái hivatalosan panaszt tettek amiatt, mert Lucey bevándorlásellenes politikusokat lájkolt és követett be a közösségi médiában.
WOKINGHAM, 13:56

A konzervatívok által delegált Peter Lucey tanácsost azonnali lemondásra szólították fel polgármesterségét illetően, miután a baloldali, munkáspárti kollégái hivatalosan panaszt tettek amiatt, mert Lucey bevándorlásellenes politikusokat lájkolt és követett be a közösségi médiában.

Wokingham konzervatív polgármesterének mindössze annyi volt a bűne, hogy a Facebook és a Twitter felületén bekövetett és belájkolt néhány ikonikus bevándorlásellenes politikust, újságírót és mozgalmat, név szerint

  • a holland Szabadságpárt vezetőjét, Geert Wilderst, 
  • az English Defence League nevezetű brit önvédelmi ligát,
  • a Breitbart London főszerkesztőjét, Raheem Kassamot,
  • az európai migrációt és iszlamizációt kutató Gatestone Institute nevű agytrösztöt
  • és a New York Times által bestsellernek megválasztott kanadai írót, Mark Steynt.

The Wokingham Paper on Twitter

wokingham mayor quits over far right probe ... #tomorrowspaperstoday

Emellett megosztott olyan online tartalmakat is, melyek a tömeges bevándorlás okozta veszélyekről szóltak. Mindez pedig túlságosan soknak bizonyult munkáspárti kollégáinak, főként egy bizonyos Andy Croynak, aki azonnal panaszt is tett a Konzervatív Pártnál, a szerinte iszlamofób tartalmakról.

Tekintettel arra, hogy a brit Konzervatív Párt kis túlzással már csak nevében konzervatív, azonnal felvették Lucey tanácsossal a kapcsolatot, aki rövidesen – feltehetően pártnyomásra – be is nyújtotta a polgármesterségről való lemondását, melyet nem sokkal később el is fogadtak. Mi több, a kipécézett Lucey még nyilvános bocsánatkérést is eszközölt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére