Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Betlehemet akart felgyújtani egy muszlim migráns

Bokor Gábor

2017.01.03. 19:48

A rendõrök elkapták a férfit, aki elmondása szerint azért gyújtogatott, mert nagyon zavarták a Jézus születését szimbolizáló szobrok.
FOGGIA, 19:48

A rendőrök elkapták a férfit, aki elmondása szerint azért gyújtogatott, mert nagyon zavarták a Jézus születését szimbolizáló szobrok.

A dél-olaszországi Foggia városa a hagyományoknak megfelelően idén is betlehemet állított fel. A katolikus templom papja vette észre, ahogy egy hajléktalan férfi azon ügyködik, hogy felgyújtsa a karácsonyi installációt. A vallási vezető ezután azon nyomban tárcsázta a rendőröket, akik elkapták a 25 éves, gambiai muszlim gyújtogatót. A szemtanúk szerint a férfi súlyos elmebaj jeleit mutatta. A gyújtogatás mellett a Szent Mária-szobrot is lerombolta a migráns.

A rendőrök végül letartóztatták az illegális bevándorlót, akit rongálással, gyújtogatással, valamint azzal vádolták meg, hogy ellenállt a rendőri intézkedésnek. A férfinak érvényes letelepedési engedélye volt Olaszországban, ahol két éve élt.

Az eset mindössze pár nappal azután történt, hogy egy menedékkérő tönkretette az ausztriai gyerekek ünnepségét azzal, hogy azt üvöltötte, megöli a hitetleneket. Az ügyész szerint a férfi még a Koránból is idézett nekik. Az osztrák rendzavaró a Szíriában működő terrorszervezet, az al-Nuszra Front nézeteit is hirdette a megrémült gyerekeknek és a szülőknek.

(Express)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére