Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beszédes kép: itt az összefüggés a tömeges migráció és a bűnözés között

Békési Marcell

2019.10.03. 10:28

Egyetlen képpel is könnyen szemléltethető, hogy miért akkora hiba kontroll nélkül integrálhatatlan tömegeket beengedni Európába.

Két hete Európa bevándorláspárti vezetői, Angela Merkel, Giuseppe Conte és Emmanuel Macron Máltában megkötöttek egy migránspaktumot, melynek értelmében – gyakorlatilag a tavalyi ENSZ-egyezményhez hasonló módon – ellenőrzés nélkül szállítanák Európa szívébe az illegális bevándorlókat. Hogy miért óriási hiba kontroll nélkül integrálhatatlan tömegeket beengedni, azt egyetlen képpel is könnyen szemléltethetjük.

A képet bármelyik belga, svéd vagy francia nagyvárosból is választhattuk volna, ez a fotó épp Sadiq Khan Londonjából érkezett, és csak a július utolsó hetében, tehát egyetlen hét alatt elítélt bűnözőket ábrázolja. A 24 elkövető szinte mindegyike migrációs hátterű, mint ahogy az áldozataik is, azonban a bűnesetek között van fehérek ellen elkövetett rasszista támadás is. Többen egyébként visszaeső bűnözők, őket ennek ellenére sem toloncolták ki.

Kép: mylondon.news

  • Van közöttük olyan, aki egy csecsemő nyakához szorította a kést, úgy rabolt az édesanyától,
  • egy másik elítélt a mostohaanyját késelte meg,
  • harmadikuk egy 14 éves lányt ejtett teherbe (ilyenkor természetesen nincsenek sehol #MeToo-harcosok),
  • egy 28 éves áldozatot pedig 18 késszúrással végeztek ki közülük hárman.

A példa jól mutatja, hogy hova vezet a bevándorlók ellenőrizetlen beengedése Európa területére, ahogy azt például az ENSZ, vagy a múlt héten tető alá hozott máltai migránspaktum is szorgalmazza.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére