Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bekeményítenek a spanyolok: 10 méteres kerítést építenek a migránsok miatt

888.hu

2020.08.22. 17:30

A kerítés nem állítja meg a migrációt, mondták nekünk évekig. Ehhez képest mindenki ezzel a megoldással védené a határait.

Elegük lett a spanyoloknak, hogy a migránsok folyamatosan ostromolják az észak-afrikai Ceuta és Melilla exklávékat. Éppen ezért az Il Giornale című olasz lap beszámolója szerint új kerítést kívánnak építeni határokra, amely mellett eltörpül majd a jelenleg is álló fal.

Az új kerítés 10 méter magas lesz, viszont szögesdrótot nem fognak telepíteni a tetejére, annak érdekében, hogy elkerüljék, hogy a migránsok megsérüljenek, ha esetleg úgy döntenének, hogy megpróbálják megmászni.

Az exklávékat az elmúlt években folyamatosan ostromolják a migránsok. Épp a minap több tucat migráns támadta meg a kerítést Melillánál. Harminc embernek sikerült átjutnia, egy migráns viszont leesett a kerítésről és nem tudták újraéleszteni. Az adatok szerint a kerítésostromló migránsok döntő többsége a szubszaharai régióból érkezik.

Spanyolországba egyébként különböző útvonalakon keresztül január óta 11 460 migráns érkezett. Sokan csónakkal érkeztek a Kanári-szigetekre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére