Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bedurciztak a svédek Magyarországra

Forisek Ádám

2017.03.28. 17:28

A svéd kormány 5000 migránst varrna nyakunkba, azonban nem várt ellenállásba ütköztek a magyar kormánnyal. Most bíróságra vinnék az ügyet, hogy ott hisztizhessenek egy jót.
STOCKHOLM, 17:28

A svéd kormány 5000 migránst varrna nyakunkba, azonban nem várt ellenállásba ütköztek a magyar kormánnyal. Most bíróságra vinnék az ügyet, hogy ott hisztizhessenek egy jót.

Úgy tűnik csak nem nyugszanak a skandináv ország kedves liberálisai, ha hazánkról van szó.  A hónapban már próbálkoztak egy orbitális hazugsággal, most azonban más taktikához folyamodtak.

Mint ismeretes, Magyarország, csakúgy, mint a visegrádi négyek, élesen szembehelyezkednek a Brüsszel által képviselt migránssimogatással, amely nemcsak kulturálisan, de gazdaságilag is súlyos terhet ró az Európai Unióra.

Svédország azonban most gondolt egyet (nem először!!!), és azt mondta, a saját hülyeségükért fizessenek mások: véleményük szerint az Európai Unió dublini rendelete alapján ugyanis hozzánk kellene visszatoloncolni vagy 5000 migránst – számol be egy svéd lap, a Svenska Dagbladet.

Hétfőn találkozott Dimitrisz Avramopulosszal, az Európai Bizottság migrációs és uniós belügyekért felelős biztosával a svéd bevándorlásügyi miniszter, Morgan Johansson, ahol kifejtette véleményét arról, hogy Magyarország megszegi a dublini egyezményben foglaltakat. Tekintetbe véve, hogy az uniós biztos korábban hogyan viszonyult a menedékkérők áthelyezéséhez, azt lehet mondani, a svédek jó emberhez fordultak siralmukkal.  

Vagy 5000 olyan esetünk van, ahol Magyarországon regisztrált bevándorlót küldünk vissza. Mégsem fogadnak be egyet sem.”

-mesélte Morgan Johansson.

Hozzátette hogy a Bizottságnak ezért ’kötelessége’ eljárást kezdeményeznie Magyarország ellen, amiért az határait merészeli védeni, és ezt ráadásul sikerrel is teszi. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére