Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bedőlt a Netflix nézettsége, így kénytelen visszaadni a hirdetők pénzét

888.hu

2022.12.17. 12:10

Ez nem a Netflix éve volt.

 

Annak ellenére, hogy a Netflix még csak a múlt hónapban mutatta be az új, olcsóbb, de reklámmal ellátott csomagját, máris bajba került, ugyanis a hírek szerint nem nézik elegen a baloldali streamingszolgáltatót. Állítólag ezáltal olyan kínos helyzetbe került, hogy vissza kellett adnia a hirdetők pénzét.

A Netflix a reklámbevételek segítségével szerette volna összeszedni magát, ugyanis a streamer két egymást követő negyedévben is példátlanul sok előfizetőt veszített, ráadásul még a részvényei értéke is több mint 50 százalékkal esett.

Csütörtökön a Digiday arról számolt be, hogy a Netflix nem teljesítette a hirdetők számára elvárt nézettségi garanciákat, egyes esetekben a szolgáltató a várt nézettségnek csak a 80 százalékát hozta, így kénytelenek visszaadni a hirdetőknek a befektetett pénzt.

 

Nem tudnak teljesíteni. Így szó szerint visszaadják a pénzt.”

– mondta az egyik ügynökség vezetője.

 

 

A cég vezetői abban reménykedtek, hogy az új bevételi forrás meggyőzi a Wall Streetet, hogy ne fordítson olyan nagy figyelmet az előfizetői számokra: a Netflix az elmúlt fél évben több mint 1 millió előfizetőt veszített.

Ennek következtében a streamer világszerte több száz alkalmazottat bocsátott el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére