Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bécs a legélhetőbb város a világon - az iszlamisták számára

Pörge Béla

2019.03.28. 20:48

Sorra buknak le a terroristák és az Iszlám Államhoz köthetõ dzsihadisták az osztrák fõvárosban.

A napokban beszámoltunk róla, hogy csak márciusban két olyan esetre is fény derült, hogy az Iszlám Állam egy-egy tagja évekig Bécsben élt. Rajtuk kívül több száz dzsihadista élhet a városban, pontos adatokat azonban nem lehet tudni. A helyzet mindenesetre aggasztó, fel is pezsdítette az osztrák médiát a közbiztonság kérdése.

A Kronen Zeitung kommentárjában emlékeztet arra, hogy Bécsben a valódi menekültek mellett bizony több száz, több ezer olyan ember is él, akik bűnözők vagy akár szélsőséges, fanatikus iszlamisták. Nekik jár többek között a 900 eurós (!) minimálbér, a szociális lakhatás és az ingyenes színházjegy. Közvetve tehát Bécs szocialista-zöld városvezetése az iszlamista terrort támogatja.

A cikk rámutat az általunk is többször érintett problémára: Bécsben több olyan mecset működik, amelyben igazi gyűlöletprédikátorok dolgoznak, ezek az imámok kifejezetten uszítanak a nem iszlám vallású emberek ellen. Mellettük, illetve hatásukra élnek olyanok is Ausztriában, akik valamilyen iszlamista terrorszervezetnek a tagjai.

Legutóbb múlt hétfőn fogtak el az osztrák hatóságok egy iraki férfit Bécsben, aki 15 éve élt az osztrák fővárosban, menekültstátuszt kapott és szociális lakásban élt. Ezt megelőzően Szíriában fogtak el egy iszlamistát, aki szintén az Iszlám Állam tagja volt. Õt egy osztrák kórházban látták el, miután Szíriában megsérült, ezt követően visszatért harcolni a dzsihadisták oldalára.

A fentiek mellett a Kronen Zeitung még felsorolt további négy olyan esetet, amikor terroristákat látott el a bécsi városvezetés, az osztrák hatóságok pedig nem tettek semmit.

A dokumentumok alapján az elmúlt öt-hat évben hosszabb-rövidebb ideg élt Bécsben albán, csecsen, török, kurd és szíriai terrorista is, közülük többen tagjai voltak egy terrorszervezetnek, például az Iszlám Államnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére