Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barbie-babába rejti a pokolgépet az Iszlám Állam

Bokor Gábor

2016.10.31. 12:58

Az Iszlám Állam a lehetõ legundorítóbb tettet hajtja végre: babákba rejti el a pokolgépet. A plüssállattokon és babákon kívül karórában is találtak már bombát.
MOSZUL, 12:58

Az Iszlám Állam a lehető legundorítóbb tettet hajtja végre: babákba rejti el a pokolgépet. A plüssállattokon és babákon kívül karórában is találtak már bombát. 

Mi sem mutatja azt, hogy egyre nagyobb bajban van az Iszlám Állam, hogy legutóbb már plüssmacikba és babákba rejtik a detonátoraikat. A Moszult szépen, lassan elfoglaló nemzetközi koalíció tagjai a város központja felé haladva foglaltak el egy korábbi kiképzőtábort, ahol rábukkantak a "terrorbabákra".

Azért használtak aranyos játékokat, mert ahhoz a pesmergák nem nyúlnak, csak a gyerekek. Az ISIS tagjai nem is állatok, sokkal rosszabbak" 

fogalmazott Nawzad Kamil Hassan, kurd tábornok. 

A dzsihádisták minél több civillel végezni akartak az utóbbi időben, hisz karórákban is találtak robbanószerkezetet. 

Minden nap más és más hétköznapi eszközökben fedezünk fel bombát" 

– mondta a sokat látott tábornok, aki szerint az iszlamisták teletűzdelték taposóaknákkal a Moszul belvárosa felé vezető utat. 

A kurd hadsereg körülbelül ötven tonna robbanóanyagot semmisített meg az elmúlt két évben. Az utak előzetes megtisztítása nélkül nem lehetett volna Moszult megtámadni. 

A korábban az ISIS kezén lévő Sindzsár egyik iskolájából öt tonna robbanószert sikerült hatástalanítani. A pesmergák szerint a folyosók és a tantermek is tele voltak a töltetekkel. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Jakab Péter kilépett a Jobbikból

Gyöngyösi Márton, a Jobbik Elnöke nyílt levélben kérte föl Jakab Pétert a lemondásra. Jakab válaszlevelében úgy fogalmazott: „Ha a nép és a Jobbik között kell választanom, nem kérdés, melyiket választom”.

Zelenszkij kitiltaná az orosz turistákat Európából

Az ukrán humorista-elnök ismét vette magának a bátorságot, hogy megmondja, mi a teendője az európai országoknak.

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Filipp: Ez a tél maga lesz a pokol!

Ez a tél maga lesz a pokol. Igaz, nem meleg lesz, hanem hideg, de legalább sötét is. Meg szenvedős. A benézett szankciós politika hatására Európában az összes grafikon elkezdett függőlegesen felfele emelkedni. Kár, hogy ezek olyan grafikonok, amelyeknél nem célszerű növekedést észlelni. Az infláció az egekben, az üzemanyagárak sosem voltak ilyen magasak, a rezsiköltségekről pedig sírás nélkül beszélni sem lehet. Ilyen körülmények között kisebb csoda, hogy egyáltalán az átlagfogyasztásig meg tudjuk tartani a rezsicsökkentést. De az emberek mintha nem lennének tisztában azzal, hogy mennyire súlyos a helyzet. Az egy dolog, hogy nem tudják majd kifizetni az óriási rezsiszámlákat és az energiacsapda miatt áramszüneteket is kockáztatnak, de mi lesz a gazdasággal? A recesszió elkerülhetetlen. Mi lenne, ha egyszer megérnénk azt, hogy Európa nem világhatalmi erők közé pozicionálja magát, hanem kiáll a saját jól felfogott érdekei mellett? Amíg viszont olyan vezetők állnak az EU élén, akik megelőzni nem tudják a bajt, okozni viszont annál inkább, addig ez csak lázálom marad.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére