Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Barbie-babába rejti a pokolgépet az Iszlám Állam

Bokor Gábor

2016.10.31. 12:58

Az Iszlám Állam a lehetõ legundorítóbb tettet hajtja végre: babákba rejti el a pokolgépet. A plüssállattokon és babákon kívül karórában is találtak már bombát.
MOSZUL, 12:58

Az Iszlám Állam a lehető legundorítóbb tettet hajtja végre: babákba rejti el a pokolgépet. A plüssállattokon és babákon kívül karórában is találtak már bombát. 

Mi sem mutatja azt, hogy egyre nagyobb bajban van az Iszlám Állam, hogy legutóbb már plüssmacikba és babákba rejtik a detonátoraikat. A Moszult szépen, lassan elfoglaló nemzetközi koalíció tagjai a város központja felé haladva foglaltak el egy korábbi kiképzőtábort, ahol rábukkantak a "terrorbabákra".

Azért használtak aranyos játékokat, mert ahhoz a pesmergák nem nyúlnak, csak a gyerekek. Az ISIS tagjai nem is állatok, sokkal rosszabbak" 

fogalmazott Nawzad Kamil Hassan, kurd tábornok. 

A dzsihádisták minél több civillel végezni akartak az utóbbi időben, hisz karórákban is találtak robbanószerkezetet. 

Minden nap más és más hétköznapi eszközökben fedezünk fel bombát" 

– mondta a sokat látott tábornok, aki szerint az iszlamisták teletűzdelték taposóaknákkal a Moszul belvárosa felé vezető utat. 

A kurd hadsereg körülbelül ötven tonna robbanóanyagot semmisített meg az elmúlt két évben. Az utak előzetes megtisztítása nélkül nem lehetett volna Moszult megtámadni. 

A korábban az ISIS kezén lévő Sindzsár egyik iskolájából öt tonna robbanószert sikerült hatástalanítani. A pesmergák szerint a folyosók és a tantermek is tele voltak a töltetekkel. 

(Express

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére