Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bajban van a CNN: leépítésekbe kezdett a balliberális hírcsatorna

Vincze Viktor Attila

2018.02.14. 21:18

Az amerikai sajtó értesülései szerint a gyenge üzleti eredmények miatt a közismert balliberális médium, a CNN kénytelen átgondolni a mûködését. Az utóbbi idõben erõsen megtépázott tekintélyû amerikai hírcsatorna a költségcsökkentés érdekében számos területen lefaragja a gyártási költségeket, illetve bizonyos szolgáltatásokat teljesen meg is szüntet.
WASHINGTON, 21:18

Az amerikai sajtó értesülései szerint a gyenge üzleti eredmények miatt a közismert balliberális médium, a CNN kénytelen átgondolni a működését. Az utóbbi időben erősen  megtépázott tekintélyű amerikai hírcsatorna a költségcsökkentés érdekében számos területen lefaragja a gyártási költségeket, illetve bizonyos szolgáltatásokat teljesen meg is szüntet.

A Vanity Fair és számos más amerikai sajtóforrás szerint  a CNN most a digitális stratégiája néhány elemének felszámolására készül.

Az amerikai sajtó értesülései szerint a CNN az anyavállalatának, a Time Warnernek az AT & T által tervezett átvétele miatt kényszerült a megszorításokra.

A CNN amiatt is kényszerül azonnali takarékoskodásra, mert a hírcsatorna nézettsége és az üzleti bevételei egyaránt elmaradnak a cég tulajdonosai által elvárt szinttől.

A megszorítások és költségcsökkentések miatt első körben világszerte több mint 50 munkahely szűnik meg már ezen a héten. Az elbocsátottak száma időközben még bőven változhat az előzetes bejelentések alapján. 

A költségcsökkentési intézkedések érintik a CNN prémium üzletágait is. Számos nagy jelentőségű digitális programját is visszanyesi a médiacég.

Így például korlátozás alá esnek a CNN virtuális világ-produkciói, valamint a snapchates alkalmazásai is.

Üzleti alkalmazásai közül süllyesztőbe kerül a MoneyStream app is, de átalakítás vagy megszűnés elé néz számos televíziós műsor is, így például Anthony Bourdain, Lisa Ling, valamint Brooke Baldwin több sorozata is.

A CNN költségcsökkentése minden bizonnyal egyáltalán nem független attól a ténytől, hogy az utóbbi években drámaian csökkent a hírcsatorna reputációja és nézettsége is, miután számos alkalommal olyan hírhamisítást követett el a balliberális kötődésű tévécsatorna, amely aztán lelepleződött.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére