Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bacont adtak reggelire a gyámság alá került muszlim gyerekeknek, most emiatt áll a bál

Forisek Ádám

2019.11.12. 12:38

Az üggyel foglalkozó bírót az a tény nem zavarta, hogy a gyerekek a szülők erőszakossága miatt kerültek gyámság alá.

Az esetről a The Sun számolt be, mint írják, Yorkshire megyében három, gyámság alá helyezett muszlim gyereknek baconös szendvicset adtak enni, ez pedig láthatóan kiverte a biztosítékot.

Mindhárom gyermek 16 éven aluli, biológiai szüleiktől azért kellett elvenni őket, mert erőszakosak voltak. Gyámjaik nem voltak muszlimok, így a gyermekek rendszeresen kaptak baconös szendvicset és szalonnás tojást reggelire, az egyik gyermek egy hot dogot is evett egy vásáron.

Az apa, mikor ezt megtudta, berágott, azzal vádolta a yorkshire-i tanácsot, hogy „Istent játszanak”, amiért hagyják, hogy gyermekei elforduljanak az iszlámtól. Az üggyel foglalkozó bíró, egy bizonyos Angela Finnerty az apa felháborodásának adott igazat. Ahhoz, hogy az apa amúgy többször bántalmazta a gyermekek édesanyját, nem tudni mit szólt.

A gyámszülők szerint mindössze annyi történt, hogy a gyermekek elfordultak a vallástól, és inkább a nyugati kultúrához kezdtek vonzódni. A bíró szerint azonban a gyermekek „kulturális és vallási igényeit nem tudták kellőképpen megadni a gyámszülők.”

Épp ezért a bírónő döntése értelmében egy gyerek visszatérhet az édesanyjához. A többiek még gyámság alatt maradnak. Volt olyan muszlim szervezet, amely egyenesen nyilvános bocsánatkérést követelt a nevelőszülőktől

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére