Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Azt se bíznám rá, hogy a szemetemet kivigye” – kiakadtak Sadiq Khanra, miután egy terhes nőt halálra szúrtak

Bokor Gábor

2019.07.01. 15:58

A gyilkossággal kapcsolatban már két embert tartóztattak le a rendőrök.

Újabb szörnyű gyilkosság történt a hétvégén Londonban, amikor is egy nyolc hónapos terhes nőt szúrtak halálra Croydon kerületében, Dél-Londonban. Az eset miatt ismét egyre többen követelik, hogy Sadiq Khan polgármester mondjon le, ugyanis képtelen megfékezni a várost uraló erőszakhullámot. A meggyilkolt nő magzata túlélte a támadást, azonban életveszélyben van, az orvosok továbbra is küzdenek az életéért.

Halálra késeltek egy nyolc hónapos terhes nőt Londonban

A Dél-Londonban található Croydonban késeltek meg vasárnap hajnalban egy nyolc hónapos terhes nőt. A 26 éves áldozat életét nem sikerült megmenteni, azonban a gyereket kórházba szállították, jelenleg is küzdenek az életéért. Hajnali 3:30-kor találtak rá a nő élettelen testére a Raymead sugárúton, a kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani, azonban mivel a magzat [...]

Az áldozat, a 26 éves Kellymary Fauvrelle nemrég egy ultrahangos felvételt posztolt a Facebook-oldalára, a képhez pedig azt írta, alig várja, hogy találkozhasson a gyermekével. A rendőrség még vasárnap elfogott az üggyel kapcsolatban egy 37 éves férfit, mára azonban egy 29 éves férfi is a gyilkosság gyanúsítottja. A hatóság emberei lezárták az utat, ahol a gyilkosság történt, és továbbra sem engednek senkit a közelbe. Fauvrelle a 64. áldozat, aki idén eddig életét vesztette egy erőszakos bűncselekmény miatt a brit fővárosban.

Sadiq Khan nem érzi magát felelősnek

Egyre többen követelik, hogy a pakisztáni származású polgármester mondjon le pozíciójáról, ugyanis irányítása alatt megszaporodtak a gyilkosságok Londonban. Nick Ferrari, az egyik legnépszerűbb brit rádiós hétfő reggel a műsorában részletesen beszélt arról, miért tartja teljesen alkalmatlannak Khant.

Nyilvánvaló, hogy alkalmatlan városvezetőnek. Csak négyen haltak meg késelés miatt a hétvégén, köztük egy terhes nő. Ez a férfi azt mondta, elfogadhatatlan, hogy nőket késelnek meg a városában. Szóval akkor az rendben van, ha férfiakat gyilkolnak? Azt se bíznám rá, hogy a szemetemet kivigye, hogy lehet még mindig a helyén?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére