Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Azért vertek meg Berlinben egy férfit, mert zsidónak gondolták

Bokor Gábor

2019.10.30. 13:50

Nem ez volt az első ilyen eset az utóbbi években, sokan Michael Müller főpolgármester fejét követelik.

Tombol az antiszemitizmus a multikulti Berlinben, ahol ismét egy zsidó férfira támadtak, most egy hetvenéves ember volt az áldozat. A berlini rendőrkapitányság jelentette be, hogy kedden a főváros északi részén elhelyezkedő Pankow nevű kerületben támadták meg a biztonsági okokból meg nem nevezett férfit.

A rendőrség szerint nyilvánvaló, hogy zsidó származása miatt inzultálták a hetvenéves áldozatot, ugyanis a támadó nem ismerte a férfit, csak meglátta, hogy az utcán sétál és egyből szidalmazni, majd ütni kezdte.

Miután az áldozat szóban megvédte magát, a támadó többször úgy megütötte a zsidó férfit, hogy az a fején és az állán is megsérült

közölte a rendőrség.

Míg kiérkeztek a rendőrök, egy, a közelben járó férfi választotta szét a feleket.

Fotó: AFP

A legutóbbi feljegyzett antiszemita támadás a nyár közepén történt Berlinben, mikor a zsinagógából kilépve leköpték Yehuda Teichtal rabbit, az ügyben akkor nyomozás is indult. Berlin polgármesterére, Michael Müllerre egyre nagyobb nyomást próbálnak helyezni, ugyanis a városvezető nem tesz meg mindent, hogy megakadályozza ezeket a szomorú eseteket, ráadásul nemrég még fogadta is Teherán nyíltan zsidógyűlölő polgármesterét, Pirouz Hanachit a hivatalában.

Kipát hordott Berlinben, egy muszlim férfi megverte

BERLIN, 12:00 Övvel támadt egy zsidó férfira egy muszlim a német fővárosban. A szakértők szerint aggasztó, hogy a közel-keleti bevándorlók érkezése óta jelentősen megnőtt az antiszemitizmus Németországban. Nyilvánosságra került egy felvétel, amin egy muszlim férfi megtámadott egy zsidó fiatalt Berlinben. A támadó egy övvel kezdte el verni az áldozatot és közben folyamatosan azt üvöltötte arabul, [...]

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére