Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az UPS úgy döntött, többé nem szállít ki csomagokat Svédország egyik no-go zónájába

Tóth Dalma

2019.03.01. 10:17

Több atrocitás is érte a multinacionális csomagküldõ szolgálat munkatársait, és mivel nem biztonságos a környék, úgy döntöttek, nem szállítanak ki többé csomagot Malmö egyik kerületébe.

Az 1907-ben az Egyesült Államokban üzenetközvetítő cégként alapított UPS napjainkra egy több milliárd dolláros vállalattá nőtte ki magát. A cég jelenleg több mint 200 országban működik. Többé azonban nem szállítanak ki csomagokat a malmői Rosengardba.

A cég közélése szerint azért, mert magas a kockázata annak, hogy kirabolják a munkatársaikat vagy egyéb bűncselekmény áldozatai lesznek.

Megtámadták a sofőrjeinket, ezért úgy döntöttünk, hogy nem szállítunk ki csomagokat Rosengardba"

mondta a cég ügyfélszolgálati munkatársa, miután egy szabadúszó fotós, Marco Padoan érdeklődött náluk, hogy mikor érkezik meg a csomagja. A férfi végül a központban vehette át a küldeményt. A cég a Sydsvenskan svéd lapnak megerősítette, hogy egy időre felfüggesztették a csomagok kiszállítását Rosengardban.

Újabb csúcsot döntött a nemi erőszakok száma Svédországban

2019. január 18. 18:00 2005 óta emelkedik a nemi erőszakok száma Svédországban. 2015-ben, a migránsválság évében egy átmeneti esés után az addigi évekhez képest meredekebb emelkedés figyelhető meg. Különösen aggasztó, hogy a támadások közel fele kiskorúak ellen irányul. A Svéd Nemzeti Bűnmegelőzési Bizottság nemrég tette közzé a legújabb statisztikákat.

A döntés már két hónappal ezelőtt megszületett. Hasonló korlátozások vannak érvényben Stockholm több kerületében is. Az UPS közölte, hogy ez mindaddig így lesz, amíg a sofőröket az a veszély fenyegeti, hogy megtámadják őket.

Mindennek ellenére a rendőrség és a svéd bevándorláspárti politikusok szerint nincsenek no-go zónák Svédországban. Úgynevezett "veszélyeztetett területek" vannak, amik több figyelmet érdemelnek. Összesen 61 ilyen térséget számoltak össze, ebből pedig "csak" 23-at tartanak "különösen sebezhetőnek". A többit a píszí nyelvezetének megfelelően csak kockázatos területként tartják számon.

Pedig számos ilyen helyen átvették a vezetést a bűnbandák, a rendőrség pedig tehetetlen. Autókat gyújtanak fel, gránátokat dobálnak és lövöldöznek a nyílt utcán. Mindez odáig fajult, hogy a mentőszolgálat azt kérte, hadd kapjanak golyóálló mellényeket azon munkatársaik, akik a "problémás területeken" dolgoznak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére