Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ukrán menekült nők félnek a multikulturális Svédországban

888.hu

2022.03.22. 17:10

A Svédország által befogadott ukrán menekült nők félti a biztonságukat, miután legalább két csoport migráns férfi próbált bejutni a lakhelyükre.

 

Sok ukrán nő félelemben él a progresszív Svédországban, miután elmenekültek Oroszországból.

A helyi médiának nyilatkozott egy nő, hogy milyen félelmek voltak benne és társaiban, miután különböző férficsoportok megpróbáltak bejutni a lakóhelyiségeikbe. Egy olyan esetről is beszámolt, amikor egy csapat férfi megpróbált bejutni egy anya hálószobájába, aki kisgyermekeivel aludt együtt.

Nem akarok itt élni, mert félek”

– mondta a nő a Sveriges Radio-nak saját és társai tapasztalatait is leírva.

 

Nem olyan veszélyes, mint az én hazámban, de veszélyes.”

 

A férfiak kopogtattak az ajtajaikon, és agresszívan felszólították a nőket, hogy nyissák ki. Majd leírta, hogyan sikerült egy csoport férfinak bejutnia az ukrán nők szállására, és eljutni abba a hálószobába, ahol egy nő és két gyermeke aludt.

 

Azt mondták nekem, hogy Svédország biztonságos ország, de én nem ezt láttam.”

 

A bűnözés és a közbiztonság kérdése a multikulturális Svédországban már egy ideje beszédtéma, és összefüggéseket vonnak az ország bűnözése, a bandakultúra és a tömeges migráció között.

 

Az észak-európai országban 2021-ben rekordszámú halálos lövöldözés történt, amelyek 85 százalékát a hírek szerint külföldön született vagy migráns hátterű személyek követték el.

Svédországban a bandák gyakran az úgynevezett „sebezhető területeken” működnek, amelyeket köznyelvben no-go zónáknak neveznek.

A helyi rendőrség becslése szerint csak a svéd fővárosban, Stockholmban körülbelül 2500 ember tagja bandáknak, amelyek közül sokan kapcsolatban állnak a tömeges migrációval.
Ma már nem titok, hogy a lövöldözésekkel és robbantásokkal járó csoportos és hálózati bűnözés problémáinak nagy része az elmúlt évtizedek Svédországba irányuló migrációjához kapcsolódik”

– kommentálta az ország bűnözési helyzetét egy svéd rendőrbiztos.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére