Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ukrán katonák disznózsírral kenik be a csecseneknek szánt töltényeket

888.hu

2022.03.02. 11:20

Az Ukrán Nemzeti Gárda által megosztott videón az látható, amint az Azovban állomásozó katonák disznózsírba mártják a muszlim csecsen harcosok ellen használni kívánt töltényeket.

 

Az Ukrán Nemzeti Gárda egy olyan videót osztott meg a Twitter-oldalán, amelyen látszólag az Azov harcosai disznózsírral kenegetik a töltényeket, állítólag azért, hogy az országukba telepített muszlim csecsenek ellen használják.

 

Az Al Jazeera beszámolója szerint az Azov, egy szélsőjobboldali, teljes egészében önkéntes gyalogos katonai egység, ultranacionalisták, akiket azzal vádolnak, hogy neonáci és fehér felsőbbrendűségi ideológiát képviselnek. Először 2014-ben harcoltak az ukrán hadsereg oldalán az ország keleti részén az oroszbarát szakadárok ellen, azóta pedig beolvadtak a reguláris fegyveres erőkbe.

 

A videón, amelyet az Al Jazeera nem tudott független forrásokból ellenőrizni, egy férfi – aki állítólag az Azov tagja – látható, amint golyókat mártogat disznózsírba, miközben a csecsen harcosokhoz szól.

Azt mondja:

Kedves muszlim testvéreim! A mi országunkban nem fogtok a mennybe jutni. Nem engednek be benneteket a mennyországba. Menjetek haza, kérlek. Itt bajba kerültök. Köszönöm a figyelmeteket, viszlát.”

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére