Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Újpest belga tulajdonosának figyelmébe: halálos fenyegetést kapott a Manchester United alelnöke

Horváth Tamás

2020.01.29. 17:00

Egy szinten túl már nem lehet packázni a szurkolókkal. Sem Angliában, sem máshol...

Ismeretlen tettesek pirotechnikai eszközökkel dobálták meg kedd este Ed Woodwardnak, a Manchester United alelnökének a családi házát, közben pedig azt skandálták, hogy „Ed Woodward meg fog halni” – közölte az MTI.

A közösségi médiában terjedő videó tanúsága szerint nagyjából 20 csuklyás támadó jelent meg Woodward házánál, a rendőrség szerint az eset kedden késő este történt, amikor a 48 éves alelnök, valamint felesége és két gyermeke nem tartózkodott otthon.

A Manchester United közleményben ítélte el az incidenst: „Az egy dolog, hogy a szurkolók hangot akarnak adni a véleményüknek, a bűncselekmények elkövetése, és mások életének veszélyeztetése azonban már egy másik, amit nem lehet megbocsátani”.

A klub hozzátette, ha kiderül a tettesek személyazonossága, őket életük végéig kitiltják az Old Trafford Stadionból.

A szurkolók egyébként már régóta támadják Woodwardot a gyenge eredmények miatt, a mostani attak is ezért történt.

Magyarországon előbb-utóbb Roderick Duchatelet, az Újpest FC belga tulajdonosa kerülhet hasonló szituációba, amennyiben továbbra sem állítja vissza a klub hagyományos címerét. Az már csak hab a tortán, hogy a csapat teljesítménye is méltatlan Magyarország egyik legsikeresebb és legnépszerűbb sportegyesületéhez, éppen ezért az Újpest-szurkolók bojkottot hirdettek: rég nem látott érdektelenségbe fulladhatnak a lila-fehér csapat mérkőzései.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére