Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az osztrák alkancellár nekiment Sorosnak

Nagy Gábor

2018.04.28. 22:45

Nemrég volt egy tévévita Ausztriában. Az asztal egyik oldalán Christian Kern, az osztrák szocdemek (SPÖ) vezetõje ült, a másikon az FPÖ vezetõje, az ország alkancellárja, Heinz-Christian Strache.
BÉCS, 22:45

Nemrég volt egy tévévita Ausztriában. Az asztal egyik oldalán Christian Kern, az osztrák szocdemek (SPÖ) vezetője ült, a másikon az FPÖ vezetője, az ország alkancellárja, Heinz-Christian Strache.

A szocdem Kern szokás szerint hozta a migránssimogató retorikát, Strache viszont nem kerülte a forró kását, s egyenesen nekiment a magyar származású tőzsdespekulánsnak, mondván ő is felelős az Európát sújtó migránskrízisért, annak rendezetlenségéért. Mint fogalmazott:

Soros György támogatása a bevándorlók Európába juttatása kapcsán nem pletyka, hanem tény."

Kern erre csak annyit tudott reagálni: "Amit Strache úr mond, az megnevettet". Majd elővette az antiszemitizmus kártyáját, mivel szerinte Sorost csak a neonácik kritizálják származása miatt.

Erre Strache kifejtette: nagyon sajnálja, hogy Kern idáig süllyedt, abszurdnak, szinten alulinak titulálva Kern mondatait, majd hozzátette, hogy Sorost kritizálni nem számít antiszemitának, hiszen az izraeli kormányfő is gyakran beszél a milliárdos Izrael-ellenes tevékenységeiről.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére