Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az összes államban véget ért a voksolás

888 - MTI

2020.11.04. 12:48

Az Egyesült Államok összes szövetségi államában véget ért a voksolás, és helyi idő szerint szerda hajnalban bezártak a szavazóhelyiségek, de a végeredményre még órákat, előfordulhat, hogy akár napokat is várni kell.

Mivel az ország területe több időzónán átnyúlik, a szavazóhelyiségek többórás eltéréssel zártak be. Utoljára Alaszkában ért véget a szavazás.

A koronavírus-járvány miatt az előző választásokhoz képest most sokkal többen szavaztak levélben, és ezek összesítése lassíthatja a végeredmény közzétételét. Közvélemény-kutatások szerint jelentősen több demokrata párti szimpatizáns szavazott levélben. Több államban várhatóan napokig tart még, mire az összes leadott voksot hivatalosan összesítik.

Az eddigi eredmények szerint szoros a küzdelem Donald Trump hivatalban lévő elnök és Joe Biden, a Demokrata Párt jelöltje között, az azonban egyértelmű, hogy elmaradt Trump kihívójának elsöprő győzelme. Trump személy szerint máris győzelmet hirdetett, de Biden is úgy értékelt, hogy nyerésre áll, és arra biztatta támogatóit, hogy őrizzék meg hitüket a győzelemben.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére