Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Iszlám Állam terroristái tarthattak vallási szertartásokat a szövetségi börtönökben

888.hu

2021.07.17. 14:15

Ráadásul nem is nagyon felügyelték őket.

Az elítélt terroristáknak – akik az al-Kaidához , az Iszlám Államhoz és az Al-Shabaabhoz kapcsolódnak – káplánhiány miatt vezethettek vallási szolgálatokat a szövetségi börtönökben – derül ki a börtönök irodáját értékelő legfrissebb ellenőr-jelentésből.

A Fox News azt írja, ezen túlmenően az iroda belső őrszolgálata úgy találta, hogy

a börtön tisztviselői alig felügyelték azt, amit a fogvatartottak által vezetett vallási szertartások során mondtak vagy tanítottak.

A júliusi felügyelői jelentés szerint az elítélt terroristák 12 szövetségi börtönlétesítmény közül négyben vezettek vallási szolgálatokat. Az egyik börtönben terrorista fogvatartottak vezették a vallási szolgálatokat, annak ellenére, hogy a BOP szerződéses hitszolgáltatót alkalmazott – áll a jelentésben.

Két másik létesítményben megtudtuk, hogy két prominens terrorista csoporttal, az Iraki és Szíriai Iszlám Állammal (ISIS) és az Al-Shabaabdal kapcsolatban álló fogvatartottak vezethetnek szertartásokat „” folytatódik a jelentés.

„Az egyik különös aggály az volt, hogy a fogvatartottak vallási vezető szerepet tölthetnek be tiltott tevékenységekben amivel hatalmat és befolyást szerezhetnek a fogvatartottak körében” – áll az IG jelentésében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szergej Lavrov keményen üzent az Egyesült Államoknak

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szombaton az ENSZ Közgyűlésén élesen bírálta az Egyesült Államokat.

„Az olaszok a kampány finisében is felvállalták Magyarország megvédését az Európai Parlamentben”

„Az olaszok a kampány finisében is felvállalták Magyarország megvédését az Európai Parlamentben”

Választásokat rendeznek vasárnap Olaszországban. Este tizenegy óráig több mint 50,8 millió szavazásra jogosult olaszt várnak az urnákhoz, akik eldönthetik, hogy a két nagy koalíció közül, a Giorgia Meloni vezette jobbközépnek vagy az Enrico Letta vezette balközépnek szavaznak bizalmat. Az olaszországi sorsdöntő választásról a 888.hu Rosonczy-Kovács Mihály Lengyelország és Olaszország szakértőt, a Nézőpont Intézet külügyi igazgatóját kérdezte.

Több mint ötvenmillió olaszt várnak az urnákhoz holnap

Több mint ötvenmillió olaszt várnak az urnákhoz holnap

A szombati kampánycsend után vasárnap reggel héttől este tizenegy óráig több mint 50,8 millió szavazásra jogosult olaszt várnak az urnákhoz a második világháborútól számított tizenkilencedik törvényhozás és a hatvannyolcadik kormány megválasztására, amelyen két nagy koalíció, a Giorgia Meloni vezette jobbközép és az Enrico Letta vezette balközép versenyezik egymással.

Rossi kapitány: Hatalmas eredmény a csapatnak, a magyar futballnak és persze nekem is

Marco Rossi szövetségi kapitány hatalmas eredménynek tartja, hogy a magyar labdarúgó-válogatott pénteken 1-0-ra legyőzte a német csapatot és benn maradt a Nemzetek Ligája élvonalában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére