Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Iszlám Állam nevében hajtották végre a New York-i terrortámadást

Bertha László

2017.11.01. 11:28

A merénylõ gépkocsijában talált angol nyelvû feljegyzések szerint az Iszlám Állam nevében követte el a New York-i gázolásos merényletet.
NEW YORK, 11:28

A merénylő gépkocsijában talált angol nyelvű feljegyzések szerint az Iszlám Állam nevében követte el a New York-i gázolásos merényletet – adta hírül a The New York Times.

A hatóságok a merénylőt Sayfullo Habibullaevic Saipov néven azonosították. Az üzbég származású 29 éves férfi 2011-ben érkezett az Egyesült Államokba, az utóbbi időben New Jersey államban élt, de az elmúlt években az ország több részén is megfordult, köztük Florida és Ohio államokban. Az elmúlt hat hónapban az Uber sofőrjeként dolgozott.

A merényletet egy bérelt kisteherautóval követte el a Világkereskedelmi Központ közelében.

Ahogyan arról beszámoltunk, nyolc ember meghalt és tizenegy megsebesült kedden New Yorkban, amikor egy kisteherautó egy forgalmas bicikliútra hajtott, több embert elgázolt majd egy iskolabusszal ütközött. A támadást követően a sofőr két fegyvernek látszó tárggyal szállt ki az autóból, majd azt kiabálta, hogy „Allah akbar”. A 29 éves üzbég férfit a rendőrök meglőtték, majd őrizetbe vették.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére