Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Iszlám Állam muzulmán harcosai csak nõket és szexet akarnak

Tóth Dalma

2017.07.17. 21:58

Exfeleségek és özvegyek meséltek arról, hogy milyen az élet az Iszlám Államon belül és hogyan sikerült megszökniük a terrorszervezettõl, miután a nemzetközi koalíció visszaszorította az ISIS-t.
MOSZUL, 21:58

Exfeleségek és özvegyek meséltek arról, hogy milyen az élet az Iszlám Államon belül és hogyan sikerült megszökniük a terrorszervezettől, miután a nemzetközi koalíció visszaszorította az ISIS-t.

Jelenleg több tucat nő él gyermekével egy menekülttáborban 30 kilométerre Rakkától, az Iszlám Állam egyik szíriai központjától, miután embercsempészek segítségével sikerült megszökniük a terrorszervezettől.

Saisa Franciaországból, Montpellierből csatlakozott az Iszlám Államhoz, de félt visszatérni Európába a 14 hónapos fiával. Saisa az új élet reményében csatlakozott a terrorszervezethez, azonban amit ott tapasztalt, az még őt is meglepte. Rájött, hogy nem fenékig tejföl az élet az Iszlám Állam berkein belül sem – írja a Daily Mail.

Visszaemlékezése szerint, ismerkedésnél, a nőknek egy rövid "önéletrajzot" kellett írniuk magukról, ami a nevüket és a korukat tartalmazta, valamint egy rövid leírást a személyiségükről. A férfiaknak is egy hasonló leírást kellett készíteniük. Amikor sor került a randira, az körülbelül 15-20 percig tartott, majd a rövid találkozó után eldöntötték a felek, hogy szimpatikusak-e egymásnak vagy nem. Ha mindketten igennel feleltek, akkor gyorsan össze is adták őket.

A nők sokszor csak 3-4 napig vagy 1 hónapig éltek házasságban, majd a férjük elvált tőlük és új nőt keresett.

Saisa rájött, hogy az Iszlám Állam sem olyan szent, mint ahogy eladja magát, valamint hiányzott neki francia élete, a smink és a farmer, ezért 4 600 dollárt fizetett az embercsempészeknek a szabadságáért.

A három indonéz nővér Rahma, Fina és Noor is azért csatlakozott az Iszlám Államhoz, hogy egy tiszta muszlim férfihoz mehessenek hozzá, valamint vonzó volt számukra az ingyenes egészségügy és oktatás. Később rájöttek, hogy a dzsihadisták, bár azt mondák mindent Allahért tesznek, csak nőkre és szexre vágynak. A lányoknak elegük lett az undorító dolgokból és megszöktek a terrorszervezettől.

Ismeretes, a szélsőségesek elveszítették Moszult, azonban az ISIS ellen alakult, Washington által vezetett nemzetközi koalíció figyelmeztetett, hogy a moszuli győzelem nem jelenti egyben a dzsihadisták rémuralmának végét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére