Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ISIS szexrabszolgája rémisztõ dolgokat árult el

Bokor Gábor

2016.06.22. 12:28

Rabszolgakereskedelem, prostitúció, erõszakolás és sorozatgyilkosságok sora történt Irakban és Szíriában.
WASHINGTON, 12:28

Rabszolgakereskedelem, prostitúció, erőszakolás és sorozatgyilkosságok sora történt Irakban és Szíriában.

Nadia Murad, az Iszlám Állam szexrabszolgája két éve szökött meg a terrorszervezet elől. A jazidi származású nő azután került fogságba, hogy az iszlamisták bő két éve sorra foglalták el az észak-iraki területeket. 

A jazidik Irak északi területén élő népcsoport, a kurd kisebbség része. Az Iszlám Állam lassan három éve hatalmas területeket foglalt el Észak-Irakban, az ott élőket választás elé állították: vagy elhagyják vallásukat és áttérnek a szunnita iszlámra vagy megölik őket. Az ottmaradt nőket szexrabszolgaként használták és a feketepiacon eladták őket, a férfiak nagy részét megölték. 

Murad a Szenátus belbiztonsági ülésén szólalt fel, ahol sürgette az Egyesült Államok beavatkozását a közel-keleten. 

Muszáj megfékeznünk a Iszlám Államot és hasonló társait. Addig nem adják fel a harcot, ameddig mi arra nem kényszerítjük őket. A jazidik nem tudnak tovább várni."

– mondta.

Elmesélte, hogy elrablása után az iszlamisták több ezer jazidit megerőszakoltak, az anyját és hat testvérét pedig egy nap alatt kivégezték. 

Kifogásolta továbbá, hogy a korábbi ígéretekkel ellentétben, a mai napig nem hoztak létre a vallási kisebbségeknek elkülönített, védett területet Szíriában és Irakban. A nő részvétét fejezte ki az orlandói, 49 halálos áldozatot követelő mészárlással kapcsolatban. 

Nem ért meglepetésként, hogy az ISIS nyugati országokban is terrorcselekményeket hajtott végre. Tudható volt, hogy nem állnak meg és mindenhova ki akarják terjeszteni szélsőséges nézeteiket és ennek érdekében a terrortámadásoktól sem riadnak vissza."

– fejtette ki Murad. 

A nő végül Moszulba szökött, ahol egy család szerzett neki hamis dokumentumokat, mellyel már el tudta hagyni az Iszlám Állam által őrzött területeket. 

Az ENSZ jelentése szerint a mai napig több ezer szexrabszolgát tart fogságban a terrorszervezet. 

(CNN)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére