Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az integráció élő példájaként emlegették a migránst, majd letartóztatták

Forisek Ádám

2019.08.17. 19:05

Terrorgyanús személyként vették őrizetbe az üzbég migránst, akit ráadásul egyszer már ki is toloncoltak az országból.

A harmincas éveiben járó férfi, aki kazah állampolgársággal is rendelkezik, egy közép-svédországi nagyvárosban autózott, mikor fegyveres rendőrök félreállították, majd letartóztatták. A svéd sajtó csak úgy fogalmaz, hogy olyan „felszerelést” találtak a rendőrök a migráns autójában, ami alapján tömeggyilkosságra készült, ez valószínűsíthetően annyit jelent, hogy tele volt pakolva az autó fegyverekkel, robbanószerekkel.

A letartóztatás után az ügyészség terrorgyanús személyként kezelte az üzbég migránst, aki alapból érdekes módon jutott be a skandináv országba. Először 2012-ben érkezett a svédekhez, akkor azt mondta, azért kér menedékjogot, mert odahaza édesapja ügyészként elítélt egy maffiavezért, ezért családja ellen bosszút esküdtek. Végül kiderült, hogy a történetből semmi nem igaz, az egészet ő találta ki.

2016-ban aztán az üzbég migránst ki is utasították Svédországból, ennek ellenére ideiglenes tartózkodási engedéllyel mégis visszatérhetett. Rejtély, hogy mindennek tudatában hogyan hivatkozhattak az üzbég bevándorlóra egyes svéd sajtóorgánumok az integráció pozitív példájaként.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére