Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről készítenének nyilvántartást

888.hu

2022.03.21. 12:20

A tervezet már az arizonai törvényhozás előtt van.

 

Az új törvény, amelyet John Kavanaugh arizonai képviselő terjesztett elő, előírná Arizona számára, hogy nyilvántartást vezessen az illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről.

A törvény lényegében arra kötelezné az összes arizonai felsőbíróság próbaidős részlegét, hogy

nyilvántartást vezessenek az illegális bevándorló bűnözőkről, amely tartalmazza az általuk elkövetett bűncselekmények azonosító adatait és részleteit.

Az Arizonában bűncselekményt elkövető illegális bevándorló nevét, az elkövetett bűncselekményt, az elítélés időpontját, a későbbi büntetésüket, a nyilvántartási fényképüket, valamint a magasságukat és súlyukat átadnák az Arizona Büntetőjogi Bizottság (ACJC) számára.

Az ACJC-nek ezt követően nyilvánosan közzé kellene tennie az információkat a weboldalán.

A képviselő szerint erre azért van szükség, mivel az átláthatóság hiánya miatt az amerikaiak nincsenek tisztában azzal, hogy az illegális bevándorlók milyen mértékben követnek el bűncselekményeket az Egyesült Államokba való belépésük után, akár a vízum meghosszabbítása, akár a nemzetközi határok illegális átlépése révén.

Mo Brooks képviselő úgy becsüli, hogy évente körülbelül 2000 amerikait ölnek meg illegális bevándorlók az Egyesült Államokban – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában

A richmondi rendőrség megakadályozott egy július 4-i tömeges lövöldözést Virginia állam fővárosában, miután egy állampolgári bejelentés nyomán több embert letartóztattak, és számos fegyvert lefoglaltak – áll a helyi hatóságok szerdai nyilatkozatában, amely további részleteket azonban nem tartalmazott.

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

A FINA elnöke köszönetet mondott Orbán Viktornak

„Az egész FINA-család nevében” köszönő levelet írt Orbán Viktor miniszterelnöknek Husszein al-Musszalam, a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) elnöke a 19. FINA világbajnokság sikeres magyarországi megrendezéséért – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

Foglalkozunk nőügyekkel: Fiút nevelni

A 888 podcastjának vendége: Bohár Tünde, a Megafon munkatársa.

Sopánkodhatnak a baloldali politikusok: az EP az atomenergiát is fenntartható energiaforrásnak minősítette

Az Európai Parlament (EP) elutasította az úgynevezett taxonómia rendelet kiegészítése elleni indítványt, mely megakadályozta volna, hogy a gáz- és atomenergia-ágazatok bizonyos tevékenységei környezeti szempontból fenntarthatónak minősüljenek, ezzel mindkét energiahordozó biztonságos és tiszta energiaforrás minősítést élvezhet – közölte az uniós parlament szerdán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére