Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről készítenének nyilvántartást

888.hu

2022.03.21. 12:20

A tervezet már az arizonai törvényhozás előtt van.

 

Az új törvény, amelyet John Kavanaugh arizonai képviselő terjesztett elő, előírná Arizona számára, hogy nyilvántartást vezessen az illegális bevándorlók által elkövetett bűncselekményekről.

A törvény lényegében arra kötelezné az összes arizonai felsőbíróság próbaidős részlegét, hogy

nyilvántartást vezessenek az illegális bevándorló bűnözőkről, amely tartalmazza az általuk elkövetett bűncselekmények azonosító adatait és részleteit.

Az Arizonában bűncselekményt elkövető illegális bevándorló nevét, az elkövetett bűncselekményt, az elítélés időpontját, a későbbi büntetésüket, a nyilvántartási fényképüket, valamint a magasságukat és súlyukat átadnák az Arizona Büntetőjogi Bizottság (ACJC) számára.

Az ACJC-nek ezt követően nyilvánosan közzé kellene tennie az információkat a weboldalán.

A képviselő szerint erre azért van szükség, mivel az átláthatóság hiánya miatt az amerikaiak nincsenek tisztában azzal, hogy az illegális bevándorlók milyen mértékben követnek el bűncselekményeket az Egyesült Államokba való belépésük után, akár a vízum meghosszabbítása, akár a nemzetközi határok illegális átlépése révén.

Mo Brooks képviselő úgy becsüli, hogy évente körülbelül 2000 amerikait ölnek meg illegális bevándorlók az Egyesült Államokban – írta meg a Breitbart.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére