Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az év végi ünnepek miatt több helyen is biztonsági szigorítások lesznek

888.hu

2021.12.17. 07:30

A francia belügyminiszter fokozza a rendőri védelmet a vallásgyakorlási helyek és a bevásárlóközpontok környékén, az egyik nagyvárosban pedig több helyen is tilos lesz szilveszterkor parkolni, így kívánják elejét venni az autók felgyújtásának.

 

Franciaországban továbbra is magas a terrorfenyegetettség, valamint az év végi ünnepek idején ugrásszerűen megnő a rablások száma, ezért Gérald Darmanin belügyminiszter felszólította a prefektusokat, hogy erősítsék meg a rendőri védelmet az ilyenkor különösen forgalmas helyeken.

A belügyminiszter rendelkezésének értelmében a templomok, valamint a bevásárlóközpontok és karácsonyi vásárok környékén fokozott biztonsági intézkedéseket vezetnek be az elkövetkező időszakban,

a politikus szerint a látható rendőri jelenlét elrettentő erejű lesz a bűnelkövetők számára, írja a V4NA.

A belügyminiszter félelmei nem megalapozatlanok,

ugyanis a Belső Biztonsági Főigazgatóság (DGSI) emberei a minap vettek őrizetbe két 23 éves radikalizálódott iszlamistát, akik merényletet akartak elkövetni a hitetlenek ellen. Az akcióra maga Gérald Darmanin belügyminiszter is reagált, azt írta a Twitteren, hogy az országban változatlanul magas szinten van a terrorfenyegetettség, ezért nem csökken a hatóságok ébersége.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére