Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az európai liberálisok már közel tízezer migráns halálát okozták

888.hu

2017.09.01. 20:28

A willkommenskultur szülõanyja - Angela Merkel - és a többi migránssimogató európai politikus talán nem is gondolná, hogy Európa szétrombolása mellett még az imádott migránsaikat is komoly veszélyeknek teszik ki a nekik szóló "meghívóikkal".
TRIPOLI, 20:28

A willkommenskultur szülőanyja – Angela Merkel – és a többi migránssimogató európai politikus talán nem is gondolná, hogy Európa szétrombolása mellett még az imádott migránsaikat is komoly veszélyeknek teszik ki a nekik szóló "meghívóikkal".

2015 óta legalább 8500 ember vesztette életét vagy tűnt el a Földközi-tengeren. Az ENSZ Menekültügyi Hivatala szerint 4337 ember fulladt meg csak tavaly szeptember óta, miközben az európai partok felé igyekeztek. A Menekültügyi Hivatal szerint 120.000 ember érkezett Európába idén a tengeren keresztül, 82 százalékuk Líbiából indult útnak Olaszország felé.

A Menekültügyi Hivatal sürgeti a nemzetközi közösséget, hogy tegyen lépéseket a további tragédiák megelőzésére, kijelentve, hogy ha a jövőben is rossz körülmények uralkodnak például Szíriában, akkor az emberek továbbra is Európába akarnak majd menekülni. Jegyezzük meg, hogy Szíriát lassan teljes egészében felszabadítják az ISIS uralma alól, és Bassár el-Aszad is hajlik a kormányellenes csapatok teljes amnesztiája felé, csak hogy mielőbb béke legyen az országban, így szép lassan újra adott lesz a biztonságos életközeg a lakosság számára.

Kijelenthető tehát, hogy az ISIS közel-keleti gyengülése, az ezzel párhuzamosan növekvő biztonság, a tengeri utazás veszélyei és az európát fenyegető szélsőséges iszlamisták beáramlása miatt senkinek sem éri meg, hogy a migrációs trendek folytatódjanak. A brüsszeli elit a láthatóan elhibázott politikája ellenére mégis a mai napig a szolidáris befogadásról és a kvótázásról papol, csábítja a kontinensre a megélhetési bevándorlókat, akiket nagyban ösztönzött – az azóta megregulázott – Soros-féle NGO-k hada a  migránstaxiztató funkciójával.

Mindezek után meglepő, hogy egyetlen liberális politikusnak sem jutott eszébe felállni, és beismerni elhibázott, eszetlen politikáját, valamint lemondani a tisztségéről. Sőt, a wilkommenskultur szülőanyja, Angela Merkel ismét elindul a parlamenti választásokon, hogy kancellár lehessen, miután országában elképesztő mértékben megnőttek az erőszakos – migránsok által elkövetett – bűn- és terrorcselekmények számai.

Ezt még tetézi a heti szinten a magyar kormánynak címzett beszólások özöne, akár magától Merkeltől, akár valamelyik liberális brüsszeli megmondóembertől, miszerint nem vagyunk elég szolidárisak, vagyis nem fogadunk be, és nem invitálunk országunkba migránsokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére