Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az erõszakoló ügyvédje szerint a 11 éves lány már felnõtt, ezért nem is volt erõszak

Bokor Gábor

2018.02.14. 22:48

Hétköznapi abszurd Franciaországból.
PÁRIZS, 22:48

Hétköznapi abszurd Franciaországból.

Egyre nagyobb a balhé Franciaországban, mivel az egyik pontoise-i bíróság nem hajlandó szexuális erőszakként kezelni annak a férfinak az ügyét, aki szexuális kapcsolatot létesített egy 11 éves lánnyal.

A bíróság ehelyett visszadobta az ügyet további nyomozásra. A helyieket és a lány szüleit felháborította, hogy még csak meg sem vádolták erőszakkal a férfit. Az elkövetőt – aki amúgy egy kétgyermekes apa – nem szexuális erőszakkal, hanem a hírek szerint csak 15 év alatti kiskorú elleni szexuális visszaéléssel akarják megvádolni.

Az ügyészség megállapította, nincs egyértelmű bizonyíték arra, hogy megfélemlítés vagy erőszak szerepet játszott volna a két fél között létrejött szexuális kapcsolat során. A francia törvények szerint míg a szexuális visszaélés öt év börtönnel büntethető, addig a 15 évnél fiatalabb gyermek sérelmére elkövetett nemi erőszakért akár húsz évre is rács mögé küldhetik az elkövetőt.

A TV5 Monde kiderítette, hogy az eset még tavaly áprilisban történt. Az erőszaktevő a lányt az iskolából hazafelé leszólította, majd az otthonáig követte. Miközben követte a lányt, olyanokat mondott neki, hogy megtanítja, hogyan kell csókolózni, azonban ha többre vágyik, akkor abban is segít neki. Miután a lakásában a férfi megrontotta a lányt, megkérte, hogy ne mondja el senkinek, mi történt, azonban az áldozat mindenről beszámolt az édesanyjának, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

A francia törvények nem szabályozzák, hány éves kor alatt számít erőszaknak a szexuális közösülés.

A lány már majdnem 12 éves volt. Nem egy kisgyerek. Nem tehetünk úgy, mintha a férfi egy szexuális ragadozó lett volna, aki egy ártatlan lelket rontott meg"

 – mondta Marc Goudarzian, az erőszakoló ügyvédje.

Armelle Le Bigot Macaux, az egyik gyermekeket védő segélyszervezet elnöke elmondta, hogy a francia társadalom és a kormány jelenleg nem védi a kiskorúakat, ezt jól bizonyítja, hogy nem ítélik el a férfit amiatt, amit tett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére